– 067 – Roda de premsa LA FAMILIA ADDAMS – Teatre Coliseum – 2018.10.03 (temp. 18/19 – RdP 014)

RdP – LA FAMILIA ADDAMS (temp. 18/19 – RdP nº 014)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Ara fa un any que el musical de LA FAMILIA ADDAMS es va estrenar al Teatre Calderón de Madrid, i després de fer gira per diverses ciutats de l’estat espanyol, arriba al Teatre Coliseum de Barcelona, on s’instal·larà a partir dia 19 d’octubre, amb una previsió de 3 a 4 mesos.

Avui hem estat convocats a la roda de premsa de presentació en un lloc inhabitual, la sala de la Cúpula del Teatre Coliseum, que com hem llegit en algun lloc, és un espai oblidat que en el seu dia va ser la seu de l’escola de Teatre Adrià Gual. La cúpula dissenyada per Valeri Corberó està flanquejada per dues torres neo-barroques.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Com la Familia Addams es fa esperar, tenim temps per sortir a la terrassa i fer unes magnífiques fotografies de les torres i de les vistes que ens ofereix aquest magnífic indret per nosaltres desconegut.

Assisteixen a la roda de premsa Iñaki Fernández, productor artístic, Esteve Ferrer que ha fet l’adaptació del musical i el dirigeix, i “terroríficament” caracteritzats, Carme Conesa-Morticia, Xavi Mira-Gómez, Lydia Fairen-Miércoles, Frank Capdet-Fétido, Meritxell Duró-l’avia, Alejandro Mesa-Pugsley i Javier Canales-Lurch.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ens comenten que la Familia Addams, el musical de Broadway, està basada en el llibret de Marshall Brickmann i Rick Elice i la música d’Andrew Lippa, i ha estat adaptada als nostres escenaris per Esteve Ferrer i Silvia Montes, després d’obtenir els drets de la versió de gira del musical.

Tal com indica Iñaki Fernández es tracta d’una comèdia per a adults on també poden anar nens. Té una durada de dues hores i mitja i compta amb un equip de 50 persones, 20 actors i/o ballarins a escena i 30 persones de l’equip tècnic.

Esteve Ferrer ens diu que aquest musical és un 3 en 1, una oportunitat única de gaudir d’una gran comèdia, un gran musical i un gran show.

L’espectacle començarà en el mateix moment d’accedir a la sala i l’únic que han avançat de la posada en escena és que l’escenari “és diferent”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Al món de la Família Addams estar trist és ser feliç, l’insensat és l’assenyat, sentir dolor és sentir alegria, l’imprudent és el prudent i la mort i el sofriment són la matèria de la qual estan fets els seus somnis. No obstant això, aquesta peculiar família és a punt d’enfrontar-se a un dels malsons més esborronadors (i més comuns) a tot progenitor; els seus nens es fan grans.

Durant centenars d’anys, Gómez i Morticia, han tractat de preservar els autèntics valors Addams, tan especials com únics, però per molt que desitgin seguir vivint en aquesta harmonia, alguna cosa inesperada ha d’esdevenir: la seva macabra i benvolguda filla Dimecres s’ha enamorat de Lucas Beineke, un noi dolç, afectuós i intel·ligent d’una família “normal” i respectable d’Ohio.

Ningú està molt d’acord amb aquesta parella, però per empitjorar encara més les coses, Dimecres ha convidat a sopar als “Beinekes”.

Benvinguts a una nefasta, fatídica i hilarant nit, a casa dels Addams, els més ocults secrets es van a revelar, les relacions, enamoriscaments i amistats seran examinades, i la Família Addams al complet, ancestres inclosos, haurà de fer front a l’única i terrible cosa que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi.

Un musical que ve precedit per l’èxit als llocs on s’ha presentat, que segons ha comentat el productor, després de la gira espanyola farà el salt a Europa i que sens dubte promet una “esplèndida i terrorífica” vetllada.

Ganes.

…amb el nostre amic Frank Capdet

Com de costum, us deixo aquí sota l’àudio de la Roda de premsa …

Deixa un comentari