– 061 –  Festival TNT – NUU (🐌🐌🐌) – Nova Jazz Cava de Terrassa – Sala cúpula – 2018.09.28 (temp. 18/19 – espectacle. nº 043)

Festival TNT – NUU (temp. 18/19 – espectacle nº 043)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

És divendres al vespre, sortim eufòrics de l’espectacle inaugural i ens dirigim a la Nova Jazz Cava per estar una estona al concert que oferirà NUU, abans de tornar a Barcelona.

Aquest duet barceloní format per Aida Oset i Guillem Llotje, presenten al TNT el seu disc Gloom, editat el 2017. Componen i produeixen la seva música, melancòlica i emocional. El seu disc representa una manera de concebre la música com un viatge, la música com a incentiu perquè el públic viatgi.

Gloom significa penombra. Un lloc parcialment il·luminat que hi ha entre l’ombra perfecta que projecta un cos il·luminat i la plena llum.

Aquest va ser el seu disc de debut editat per “Cydonia Records” al febrer del 2017. Les cançons que inclou el disc són:

  1. Taxidermia
  2. Lights
  3. Oitmactta
  4. Saw
  5. Dhers
  6. Ophelia
  7. Refraction

Aida Oset (1983) i Guillem Llotje (1977) es van conèixer a la presó de Quatre Camins durant el rodatge de la pel·lícula Frontera en 2013. Ella era una de les actrius, i ell l’autor de la banda sonora. En aquell moment, va començar a prendre forma NUU, el seu duo.

Ja com a formació, van crear l’espai sonor de la proposta teatral “Històries d’Istanbul a contrapeu” que vam poder veure la temporada passada al Teatre Lliure.  També a Aida Oset la vàrem poder veure escoltar fa un parell de setmanes al concert de Clara Peya.

En aquest concert al TNT, nosaltres només vam escoltar algunes de les cançons i ens vam retirar cansats sense acabar de veure tot el concert, però molt contents del que havíem pogut gaudir en el Festival d’enguany.

Direcció: Jordi Oriol
Música: Nuu
Espai: Clàudia Vilà i Nuu
Il·luminació: Carles Rigual
Creació: Aida Oset i Guillem Llotje
Producció: Nuu i Oswaldo Terrones
Vestuari: Clàudia Vilà
Audiovisual: Anna Oset

Deixa un comentari