– 047 – Paella a LA VILELLA – Festa d’inauguraci贸 temporada – 2018.09.23

Paella a LA VILELLA – inauguraci贸 temporada teatral

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n

Aquesta 茅s una ressenya fora del que 茅s habitual.

Fa unes setmanes en una reuni贸 de socis del Teatre LA VILELLA, va sortir la idea de fer una trobada d’amics d’aquest teatre, per celebrar la inauguraci贸 de la temporada Teatral d’aquest espai, al voltant d’una paella.

Ahir diumenge es va complir aquest desig i ens vam reunir m茅s de 30 persones en una reuni贸 entre amics, per fer un vermut plegats, xerrar i despr茅s menjar una senyora paella que ens van cuinar el pares de la nostra amiga Carla Vall猫s (actriu que admirem i que hem聽anant聽seguint quan formava part de la companyia Sargantana al Teatre La Vilella).

… i gr脿cies a les gestions del director art铆stic de La聽Vilella, Jordi P茅rez, hem gaudit de la m煤sica de tres artistes Justin P Brown “El marr贸” (veu i guitarra), Marina Parellada (violoncel) i Albert Mart铆 (veu i guitarra). Despr茅s d’un gelat聽i un cafet贸, hem acabat cantant tots plegats.

Una iniciativa d’una Sala petita, compromesa en oferir espectacles d’Arts Esc猫niques, especialment seleccionats i de gran qualitat. Una iniciativa que teatres amb m茅s recursos, haurien d’imitar per apropar-se als seus espectadors m茅s fidels.

La pr貌xima vegada, amb聽cargols聽siusplau !!!

2 thoughts on “– 047 – Paella a LA VILELLA – Festa d’inauguraci贸 temporada – 2018.09.23

Leave a Reply