– 047 – Paella a LA VILELLA – Festa d’inauguració temporada – 2018.09.23

Paella a LA VILELLA – inauguració temporada teatral

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Aquesta és una ressenya fora del que és habitual.

Fa unes setmanes en una reunió de socis del Teatre LA VILELLA, va sortir la idea de fer una trobada d’amics d’aquest teatre, per celebrar la inauguració de la temporada Teatral d’aquest espai, al voltant d’una paella.

Ahir diumenge es va complir aquest desig i ens vam reunir més de 30 persones en una reunió entre amics, per fer un vermut plegats, xerrar i després menjar una senyora paella que ens van cuinar el pares de la nostra amiga Carla Vallès (actriu que admirem i que hem anant seguint quan formava part de la companyia Sargantana al Teatre La Vilella).

… i gràcies a les gestions del director artístic de La Vilella, Jordi Pérez, hem gaudit de la música de tres artistes Justin P Brown “El marró” (veu i guitarra), Marina Parellada (violoncel) i Albert Martí (veu i guitarra). Després d’un gelat i un cafetó, hem acabat cantant tots plegats.

Una iniciativa d’una Sala petita, compromesa en oferir espectacles d’Arts Escèniques, especialment seleccionats i de gran qualitat. Una iniciativa que teatres amb més recursos, haurien d’imitar per apropar-se als seus espectadors més fidels.

La pròxima vegada, amb cargols siusplau !!!

2 pensaments a “– 047 – Paella a LA VILELLA – Festa d’inauguració temporada – 2018.09.23

Deixa un comentari