– 027 – Fira Tàrrega – Circ – LUDO CIRCUS SHOW (🐌🐌🐌) – Ludo Circus – Escenari Moritz – 2018.09.09 (temp. 18/19 – espect.  nº 021)

Fira Tàrrega – LUDO CIRCUS SHOW (temp. 18/19 – espectacle nº 021)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Arriba finalment l’última de les representacions de la nostra selecció particular d’aquesta edició de Fira Tàrrega, i volem acabar amb Ludo Circus i la seva proposta LUDO CIRCUS SHOW.

Un espectacle creat a partir del concepte del joc. El plaer de jugar per la senzilla raó d’estar jugant, la competitivitat, l’afany de guanyar, l’alerta.

Set personatges apareixen en escena amb ganes de jugar, guanyadors i perdedors, cops voluntaris i involuntaris, diversió, treball en equip, individualisme.

LUDO CIRCUS és una companyia sevillana que ha preparat aquesta producció amb direcció i dramatúrgia d’Antonio J. Gómez “El Gran Dimitri”, com un espectacle d’humor combinat amb tècniques del circ, equilibris, rola bola, acrobàcies, bascula o malabars. Ell és també un dels participants en el joc.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Personatges que juguen constantment entre ells, apareixen i desapareixen darrere de caixes de cartó que no paren quietes, ens fan còmplices de les seves malifetes i provoquen el riure del públic, al mateix temps que intercalen, com si res, els números de circ amb una qualitat indiscutible.

La música en directe composta i interpretada per Morten Jespersen també juga en tot moment, amb els diferents personatges.

Ens ha semblat un espectacle molt viu i dotat d’una gran frescor que ens feia pensar que no és impossible la improvisació en algun moment.

Ells s’ho passen bé, nosaltres també.

Direcció i dramatúrgia: Antonio J. Gómez “El Gran Dimitri” Ajudant de direcció: Lolo Fernández
Creació circense: Darío Dumont, Claudia Ortiz, Carmine Piccolo, Francisco Caravaca, Manuel Zamora
Intèrprets: Darío Dumont, Greta García Jonsson (Circk About It), Manuel Zamora (Manolo Carambolas), Antonio J. Gómez (El Gran Dimitri)
Producció executiva: Gonzalo Andino (Noletia) \ Disseny il·luminació: Carlos Álvarez-Ossorio \ Composició i interpretació musical: Morten Jespersen \ Realització escenografia: Carlos Monzón \ Adaptació vestuari: Ellavled Alcano \ Coreografia: Greta García Jonsson \ Comunicació: Gloria Díaz \ Disseny gràfic: Alfonso Barragán \ Vídeo: La Buena Estrella \ Fotografia: Luis Montero \ Distribució: Elena Carrascal- Impulso X Distribución
Durada: 60 minuts

Nota: En aquesta edició de Fira Tàrrega, nosaltres hem pogut arribar a veure en 4 dies fins a 19 espectacles, dels que hem deixat aquí constància amb la nostra opinió. A banda d’aquests 19 espectacles hem vist forces més però no sencers, vistos a trossets en les nostres passejades o “carreres” d’un lloc a un altre.

Ha estat segons la nostra opinió una edició en general, força fluixeta en comparació a altres edicions què hem assistit, o en tot cas nosaltres no hem encertat massa en les nostres eleccions, exceptuant algunes propostes (poques) que ens han agradat molt.

Això ens fa plantejar la possibilitat que l’any vinent, potser NO assistirem a aquesta Fira de Teatre, perquè també hem de mesurar els costos econòmics que ens representa, … preu de les entrades, allotjament, dinar i sopar 4 dies fora de casa, i despeses dels desplaçaments…

Ja veurem d’aquí a un any, però aquesta vegada, malgrat que ens ho hem passat força bé, si posem en un cantó de la balança els costos econòmics afegits al cansament (que a la nostra edat comença a ser “esgotament”), no estem segurs que compensi amb el gaudi dels espectacles que hem vist.

Deixa un comentari