– 028 – DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2018 – (10 i 11 setembre 2018)

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2018

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Ahir i avui (10 i 11 de setembre 2018) els “Voltaires” hem celebrat amb passió la DIADA NACIONAL DE CATALUNYA, com de fet ho han fet centenars de milers de catalans (diuen que més d’un milió de persones) que volem decidir el nostre futur com a poble senzillament votant.

Nosaltres, l’Imma i en Miquel desitgem amb totes les nostres forces fer realitat LA REPÚBLICA de CATALUNYA, seguint la voluntat del poble, dels que vàrem votar sota condicions deplorables l’1 d’octubre, però que així i tot vam aconseguir guanyar aquesta opció de forma majoritària i que el Parlament de Catalunya va proclamar el passat 27 d’octubre.

Malauradament la repressió brutal de l’estat espanyol, no va permetre fer efectiva la República que desitgem, però que estem convençuts que aviat ho aconseguirem i recordarem aquests últims mesos com un mal són.

Us deixem un parell de vídeos, de com hem viscut aquestes últimes hores, primer amb la marxa de torxes ahir al vespre fent camí direcció al Fossar de les Moreres.

I també com hem viscut aquesta mateixa tarda la gran manifestació que ha omplert i desbordat l’Avinguda Diagonal. Nosaltres l’hem viscuda al tram 23, cantonada amb Passeig de Gràcia.

FEM LA REPÚBLICA CATALANA !!!

4 pensaments a “– 028 – DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2018 – (10 i 11 setembre 2018)

  1. Miquel Gascon

   Efectivament a Brussel·les va ser molt més fàcil. Avui a la Diagonal hi havia tanta gent que és la primera Diada que no m’he trobat amb cap conegut. A més a més era impossible utilitzar el mòbil o el WhatsApp. Ens hem de trobar aviat… o al teatre o fent un “dinaret”.

   Respon
 1. Montse Fdez Codta

  Com sempre una Diada del poble. Un poble que sap el que vol.
  Orgull pel meu poble, per la meva gent i,sobretot, pels nostres polítics injustament empresonats i a l’ exil.li.
  SALUT, REPÚBLICA I INDEPENDÈNCIA

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Crec que ha estat la Diada més multitudinària de la història. Nosaltres també estem orgullosos de la reacció de la gent, que no s’ha desanimat malgrat tot el que ha passat aquests mesos de repressió de l’estat menys democràtic d’Europa. Finalment aconseguirem la REPÚBLICA CATALANA i el que ha passat serà un simple mal són.

   SALUT, REPÚBLICA I INDEPENDÈNCIA

   Respon

Deixa un comentari