– Festival GREC 2018 – Teatre – FLOU PAPAGAYO (🐌🐌🐌+🐚) – La Seca Espai Brossa – 2018.07.12 (temp. 17/18 – espect.  nº 347)

FLOU PAPAGAYO (temp. 17/18 – espectacle nº 347)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Ahir vam poder veure un parell de propostes mes del Festival Grec de Barcelona i amb aquests ja hem arribat a poder veure fins a 15 espectacles, inclosos en aquesta edició del Festival, sens dubte el més important i desitjat de la nostra ciutat.

Primerament ens vam apropar a La Seca, Espai Brossa per veure FLOU PAPAGAYO, un espectacle de Circ, dirigit especialment a un tipus de públic familiar, que a nosaltres ens va captivar per la seva màgia i ens va convertir durant una hora en “nens grans”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquest és el nou muntatge de Mumusic Circus, companyia creada per Clara Poch i Marçal Calvet i que en aquesta ocasió juga amb uns personatges singulars: Bob Marshall (el mateix Marçal Calvet), un músic i verticalista capaç de fer coses increïbles amb els seus instruments; Sweet Clara (Clara Poch), especialista en veu, dansa i teatre corporal, i la funàmbula i ballarina Marta Zanahoria (Marta Camuffi).

Els espectadors estan situats a quatre bandes envoltant l’espai escènic; aquest és circular, de fusta amb un disseny totalment nuu. Aviat veurem que no importa pas, perquè l’omplen d’activitat les corredisses dels protagonistes, que giren incansables una i mil vegades l’escenari. L’important és la fantasia que transmeten des del minut zero i l’empatia amb el públic, molt especialment amb els infants.

Una manera molt personal de fer circ que es basa en el moviment, especialment el giratori, les persecucions entre ells, la comicitat provocant situacions totalment absurdes que provoquen el riure del públic, al que fan participar durant tota la representació.

Però és que a més a més d’aconseguir realitzar un bon treball com a clowns, realitzen acrobàcies a sobre d’una llarga barra giratòria i totalment inestable…. i fins i tot s’arriben a penjar pels cabells, que aguanten tot el pes del cos, en un número realment espectacular.

Una proposta on a banda d’aquestes acrobàcies, també tenen un paper molt important la música i la manipulació de cossos i objectes.

Vam gaudir de valent; creiem que és una proposta que triomfarà i tindrà un llarg recorregut, tant o mes que altres espectacles de la companyia, que han girat pel nostre país i també internacionalment per països com Gran Bretanya, Corea, Singapur, Itàlia, Suïssa, França o Polònia.

Autoria, Direcció i Composició musical: Clara Poch, Marçal Calvet
Interpretació: Marçal Calvet, Marta Camuffi, Clara Poch
Dramatúrgia: Clara Poch
Escenografia, dissenys d’il·luminació i so: Marçal Calvet – Vestuari: Alex de Ponzoña
Producció: Mumusic Circus – Producció executiva i difusió: Daphné Malherbe, Mumusic Circus
Una coproducció de:  FiraTàrrega, la Mostra Infantil i Juvenil d’Igualada i l’Ajuntament de Sant Celoni.
Amb el suport de La Central del Circ – Amb la col·laboració de La Seca Espai Brossa.

Deixa un comentari