– Teatre – HuM脭(r) (馃悓馃悓馃悓馃悓)聽– Sala F猫nix – 2018.06.17 (temp. 17/18 – espectacle聽 n潞 318)

HuM么(r) (temp. 17/18 – espectacle n潞 318)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n

La Sala F猫nix ha organitzat, aquest mes de juny, un cicle monogr脿fic dedicat exclusivament a Carlo M么, el gran clown gestual del Raval.

En aquest cicle, Carlo M么 presenta un resum dels seus millors treballs dels 煤ltims cinc anys. En els dos primers espectacles presentats 鈥Gesto es todo鈥 (del 31 de maig al 10 de juny) i HuM脭(r) (del 14 al 24 de juny), ell 茅s el protagonista. En els dos 煤ltims 鈥No me llames solsticio, ll谩mame oto帽o鈥 (28 i 29 de juny) i 鈥En los v贸rtices del v茅rtigo鈥 (30 de juny i 1 de juliol) Carlo M么 茅s el director.

Nosaltres hem tingut l’oportunitat de veure HuM脭(r) i aix铆 con猫ixer aquest humorista que ens ha sedu茂t amb la seva particular gestualitat.

Qu猫 passaria si vas a veure una obra de teatre, amb totes les entrades exhaurides i en arribar resulta que la sala est脿 en flames鈥 ?

Aquestes circumst脿ncies faran que CARLO M么 s鈥檈nfronti cada nit a un espectacle diferent amb un nou punt de vista, nous estils, sorpreses, novetats, col路laboracions鈥 que faran que cada nit sigui 煤nica.

Carlo M么, 茅s el nom art铆stic de Carlos P茅rez Aznar.

Des del 2000 forma parella art铆stica amb聽Mr.聽DI, nom聽art铆stic聽de Jordi聽Sol茅聽Andr茅s. Els seus espectacles es basen en la recerca de l’humor proper, sincer i genu铆.

Carlo M么 & Mr. DI han creat diferents espectacles, combinant shows en solitari de Carlo M么 amb altres on actuen conjuntament. Fa cinc anys van decidir abandonar la paraula, lliurant-se al gest amb una l铆nia molt clara: la imaginaci贸 al poder, la llei del m脿xim esfor莽 / m铆nim rendiment, la mirada canalla i burleta i el desplegament f铆sic incansable.

Creiem que 茅s la primera vegada que ens veiem amb la impossibilitat d’explicar de qu猫 va l’espectacle, ja que creiem que si ho f茅ssim, molt possiblement esgarrar铆em les innumerables sorpreses que esperen als espectadors que vulguin veure aquesta proposta.

Nom茅s dir, que vam gaudir i molt amb un聽Carlo聽M么, que s’allunya del clown gestual tradicional, per oferir-nos un estil propi que ens ha fet riure i somriure de forma permanent durant els 75 minuts de durada.

Sembla que en aquest espectacle,聽col路laboren聽amb ell diferents artistes que poden variar segons el dia. Diumenge vam gaudir de la participaci贸 de la Cia.聽Intolerantes.

No us la perdeu. Paraula de聽Voltaires.

Aix貌 si, … recomanem anar amb sabates c貌modes !!!

Cia:聽Carlo M么 & Mr Di
Creaci贸 e interpretaci贸:聽Carlo M么
Producci贸:聽Factoria DiM么
Tota la resta:聽Mr Di
Durada: 75 minuts

Leave a Reply