– Teatre Musical – WE LOVE QUEEN (🐌🐌🐌+🐚) – Teatre Coliseum – 2018.06.07 (temp. 17/18 – RdP 087 … i espectacle  nº 292)

WE LOVE QUEEN (temp. 17/18 – RdP 087 … i espectacle  nº 292)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Ahir a primera hora de la tarda vaig assistir a la segona Roda de premsa del dia, aquesta vegada al Teatre Coliseum. Es presentava l’espectacle WE LOVE QUEEN, un Musical teatralitzat en homenatge a la música de Queen, que produeix Barabu-Extresound i dirigeix Yllana.

Un tipus d’espectacle al que nosaltres no acostumem a anar gaire, potser erròniament a causa d’algun ensurt desagradable, en veure fa temps algunes propostes de qualitat més que qüestionable.

This slideshow requires JavaScript.

El que ens van explicar a la presentació i sobretot el parell dels números musicals que ens van oferir al passi de gràfics, ens va fer canviar d’idea, ja que ens va semblar que l’espectacle tenia una qualitat innegable; aquest fet ens va provocar unes enormes i sobrades ganes de veure l’espectacle sencer.

Us deixem aquí el parell de vídeos que vaig poder gravar per aquesta ressenya …

Un espectacle que es va estrenar a València fa més o menys fa un any i que des de llavors està fent gira per l’estat espanyol; recentment ha estat al Teatro de La Latina a Madrid, on ha omplert la sala en totes les representacions, per la qual cosa el mateix Teatre, els ha ofert tornar en finalitzar la gira, per un període força llarg.

Aquí us deixo l’àudio del que ens van explicar els seus protagonistes a la presentació de l’espectacle …

Es per aixó, que vàrem canviar els plans que previament teníem pensats i a les poques hores assistiem a l’estrena de l’espectacle. Es per aquest motiu que fem una ùnica ressenya en la que integrem la RdP i la valoració del espectacle.

WE LOVE QUEEN respecta en tot moment l’essència de les cançons de QUEEN, un dels conjunts de rock més espectacular del segle XX.

El teatre Coliseum es converteix per uns dies en la “catedral” del rock, on guiats pel Sacerdot de l’Església d’Adoradors de Queen, els assistents participaran en una espectacular litúrgia d’exaltació i entusiasme a la vida i obra de Queen. La seva música donarà sentit a tota aquesta cerimònia juntament amb una posada en escena que pretén emocionar de principi a fi.

Un espectacle diferent i personal, un concert enèrgic amb una espectacular posada en escena i quilos d’energia que es transmeten a la sala. L’espectacular escenografia és de Carlos Braida.

Yllana és una companyia que va néixer el 1991 com a companyia de teatre d’humor gestual i que ha diversificat la seva activitat dirigint espectacles musicals com “The Hole” (2012), “Hoy no me puedo levantar” (2014) o “Mayumaná Rumba homenaje a Estopa” (2017).

Amb música en directe sota la direcció de Julio Vaquero (guitarra i veu) i amb Jorge Ahijado (guitarra i veu), Micky Martínez (bateria) i Sergio González (teclats).

Un magnífic cos de ball de cinc ballarins amb coreografia de Zaira Buitron i dos extraordinaris cantants, Enrique Sequero i Manuel Bartolí, que sincerament ens van arribar a emocionar en molts moments.

Enrique Sequero nascut a Madrid és també actor i ha intervingut en nombrosos musicals dels que nosaltres hem pogut veure “SISTER ACT” (2015) al Teatre Tívoli. Ha actuat al cinema i en series de televisió.

Manuel Bartolí nascut a Vila-Real (Castelló) és llicenciat en art dramàtic en l’especialitat de teatre musical. Ha participat també en nombrosos musicals com “Jesucristo Superstar”, “Shrek, el musical” o “Peter Pan” entre d’altres.

This slideshow requires JavaScript.

Malgrat que nosaltres no hem estat mai uns grans seguidors de la música Rock, hem de reconèixer que coneixíem prou beu la majoria de cançons que es van interpretar i ens ho vàrem passar molt i molt bé, fins i tot vam participar com la majoria del públic en un ball col·lectiu, envoltats d’un ambient realment màgic.

WE LOVE QUEEN és un show carregat de bona música que pretén emocionar als amants de la música de Queen i arrossegar als que no ho som tant, però son coneixedors de bona part del repertori. Interpreten 16 temes:

 • It’s a kind of magic
 • Crazy Littler Thing Called Love
 • We will rock you
 • Somebody to love
 • I want it all
 • I want to break free
 • Another one bites the dust
 • Under preasure
 • Show must go on
 • Don’t stop me now
 • We are the champions
 • Innuendo
 • Who wants to live forever
 • Friends will be friends
 • Bohemian Rapsody
 • Medley final

Sense dubtar, un gran espectacle de molta qualitat musical, recomanable molt especialment pels amants de la música de Queen.

This slideshow requires JavaScript.

Producció executiva: Grupo Barabu-Extresound
Direcció: Yllana
Direcció artística: David Ottone, Juan F.Ramos
Intèrprets: Enrique Sequero, Manuel Bartoll
Músics: Jorge Ahijado, Micky Martinez, Sergio González
Direcció musical: Julio Vaquero
Cos de ball: Zaira Buitrón, Basem Tomás, Sara Salaberry, Patxi Loperena, Sylvia Mollà, Albert Suarez
Coreografia: Zaira Buitrón
Disseny de vestuari: Diego Flores \ Disseny d’escenografía: Carlos Braida \ Tècnics en gira: Manuel Baviano, Javier de los Reyes
Idioma: castellà i cançons en anglès – Durada: 95 minuts

Cargol al·lucinat amb la música de Queen

Leave a Reply