– Teatre Musical – WE LOVE QUEEN (🐌🐌🐌+🐚) – Teatre Coliseum – 2018.06.07 (temp. 17/18 – RdP 087 … i espectacle  nÂș 292)

WE LOVE QUEEN (temp. 17/18 – RdP 087 … i espectacle  nÂș 292)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts EscĂšniques – 

Per Imma Barba & Miquel GascĂłn

Ahir a primera hora de la tarda vaig assistir a la segona Roda de premsa del dia, aquesta vegada al Teatre Coliseum. Es presentava l’espectacle WE LOVE QUEEN, un Musical teatralitzat en homenatge a la mĂșsica de Queen, que produeix Barabu-Extresound i dirigeix Yllana.

Un tipus d’espectacle al que nosaltres no acostumem a anar gaire, potser errĂČniament a causa d’algun ensurt desagradable, en veure fa temps algunes propostes de qualitat mĂ©s que qĂŒestionable.

Aquesta presentaciĂł amb diapositives necessita JavaScript.

El que ens van explicar a la presentaciĂł i sobretot el parell dels nĂșmeros musicals que ens van oferir al passi de grĂ fics, ens va fer canviar d’idea, ja que ens va semblar que l’espectacle tenia una qualitat innegable; aquest fet ens va provocar unes enormes i sobrades ganes de veure l’espectacle sencer.

Us deixem aquĂ­ el parell de vĂ­deos que vaig poder gravar per aquesta ressenya …

Un espectacle que es va estrenar a ValĂšncia fa mĂ©s o menys fa un any i que des de llavors estĂ  fent gira per l’estat espanyol; recentment ha estat al Teatro de La Latina a Madrid, on ha omplert la sala en totes les representacions, per la qual cosa el mateix Teatre, els ha ofert tornar en finalitzar la gira, per un perĂ­ode força llarg.

AquĂ­ us deixo l’Ă udio del que ens van explicar els seus protagonistes a la presentaciĂł de l’espectacle …

Es per aixĂł, que vĂ rem canviar els plans que previament tenĂ­em pensats i a les poques hores assistiem a l’estrena de l’espectacle. Es per aquest motiu que fem una Ăčnica ressenya en la que integrem la RdP i la valoraciĂł del espectacle.

WE LOVE QUEEN respecta en tot moment l’essĂšncia de les cançons de QUEEN, un dels conjunts de rock mĂ©s espectacular del segle XX.

El teatre Coliseum es converteix per uns dies en la “catedral” del rock, on guiats pel Sacerdot de l’EsglĂ©sia d’Adoradors de Queen, els assistents participaran en una espectacular litĂșrgia d’exaltaciĂł i entusiasme a la vida i obra de Queen. La seva mĂșsica donarĂ  sentit a tota aquesta cerimĂČnia juntament amb una posada en escena que pretĂ©n emocionar de principi a fi.

Un espectacle diferent i personal, un concert enĂšrgic amb una espectacular posada en escena i quilos d’energia que es transmeten a la sala. L’espectacular escenografia és de Carlos Braida.

Yllana Ă©s una companyia que va nĂ©ixer el 1991 com a companyia de teatre d’humor gestual i que ha diversificat la seva activitat dirigint espectacles musicals com “The Hole” (2012), “Hoy no me puedo levantar” (2014) o “MayumanĂĄ Rumba homenaje a Estopa” (2017).

Amb mĂșsica en directe sota la direcciĂł de Julio Vaquero (guitarra i veu) i amb Jorge Ahijado (guitarra i veu), Micky MartĂ­nez (bateria) i Sergio GonzĂĄlez (teclats).

Un magnĂ­fic cos de ball de cinc ballarins amb coreografia de Zaira Buitron i dos extraordinaris cantants, Enrique Sequero i Manuel BartolĂ­, que sincerament ens van arribar a emocionar en molts moments.

Enrique Sequero nascut a Madrid Ă©s tambĂ© actor i ha intervingut en nombrosos musicals dels que nosaltres hem pogut veure “SISTER ACT” (2015) al Teatre TĂ­voli. Ha actuat al cinema i en series de televisiĂł.

Manuel BartolĂ­ nascut a Vila-Real (CastellĂł) Ă©s llicenciat en art dramĂ tic en l’especialitat de teatre musical. Ha participat tambĂ© en nombrosos musicals com “Jesucristo Superstar”, “Shrek, el musical” o “Peter Pan” entre d’altres.

Aquesta presentaciĂł amb diapositives necessita JavaScript.

Malgrat que nosaltres no hem estat mai uns grans seguidors de la mĂșsica Rock, hem de reconĂšixer que coneixĂ­em prou beu la majoria de cançons que es van interpretar i ens ho vĂ rem passar molt i molt bĂ©, fins i tot vam participar com la majoria del pĂșblic en un ball col·lectiu, envoltats d’un ambient realment mĂ gic.

WE LOVE QUEEN és un show carregat de bona mĂșsica que pretĂ©n emocionar als amants de la mĂșsica de Queen i arrossegar als que no ho som tant, perĂČ son coneixedors de bona part del repertori. Interpreten 16 temes:

 • It’s a kind of magic
 • Crazy Littler Thing Called Love
 • We will rock you
 • Somebody to love
 • I want it all
 • I want to break free
 • Another one bites the dust
 • Under preasure
 • Show must go on
 • Don’t stop me now
 • We are the champions
 • Innuendo
 • Who wants to live forever
 • Friends will be friends
 • Bohemian Rapsody
 • Medley final

Sense dubtar, un gran espectacle de molta qualitat musical, recomanable molt especialment pels amants de la mĂșsica de Queen.

Aquesta presentaciĂł amb diapositives necessita JavaScript.

ProducciĂł executiva: Grupo Barabu-Extresound
DirecciĂł: Yllana
DirecciĂł artĂ­stica: David Ottone, Juan F.Ramos
IntĂšrprets: Enrique Sequero, Manuel Bartoll
MĂșsics: Jorge Ahijado, Micky Martinez, Sergio GonzĂĄlez
DirecciĂł musical: Julio Vaquero
Cos de ball: Zaira BuitrĂłn, Basem TomĂĄs, Sara Salaberry, Patxi Loperena, Sylvia MollĂ , Albert Suarez
Coreografia: Zaira BuitrĂłn
Disseny de vestuari: Diego Flores \ Disseny d’escenografía: Carlos Braida \ Tùcnics en gira: Manuel Baviano, Javier de los Reyes
Idioma: castellĂ  i cançons en anglĂšs – Durada: 95 minuts

Cargol al·lucinat amb la mĂșsica de Queen

Deixa un comentari