Teatre – ROGER PELÀEZ: PRECINTI’M L’ESFINTER (🐌🐌🐌) – L’Antic Teatre – 2018.04.03 (temp. 17/18 – espectacle nº 240)

ROGER PELÀEZ: PRECINTI’M L’ESFINTER (temp. 17/18 – espec. nº 240)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Dimarts vam fer cap a l’Antic Teatre per veure per primera vegada a Roger Pelàez que ja va fer els primers dilluns de mes de la temporada passada, i enguany ofereix el seu espectacle els primers dimarts de mes.

Roger Pelàez va néixer a la Roca del Vallès el 1975, i és dibuixant de còmics, autor d’historietes de línia tosca que va publicar a finals dels noranta i de sèries en la col·lecció  TMEO recollides en els àlbums: “26 puntos para destruir España” (1997), “Tres sin raya” (1999 junto Abarrots y Piñata), “Yo follé con Fraga” (2003), i “La verdad es ilegible” (2009).

És també locutor de ràdio en Màximum Clatellot i cantant en Zombi Pujol i d’altres grups. I des de fa un parell d’anys ofereix els seus particulars espectacles.

Fa molts anys que intenta transcendir a la seva pròpia mort amb una única norma per aconseguir-ho: Esforçar-se el menys possible en totes i cadascuna d’aquestes disciplines.
Ho aconseguirà? No ho aconseguirà?
Sigui el que sigui el resultat d’aquesta grotesca competició, gaudim de l’espectacle de veure-ho mentre se’ns brindi.

PRECINTI’M L’ESFINTER és una esbojarrada proposta, on totalment desinhibit, Roger Pelàez parla, canta, insulta, ridiculitza famosos i polítics, i tira pel dret sense complexos. Fa del públic el seu cor i, mentrestant, ell beu cervesa que deixa al costat dels endolls, per captar energia.

Un espectacle farcit de cançons, d’acudits més o menys incòmodes per alguns, xerrameques, ball, i al final una mica de literatura ….

Segons la pàgina web del teatre en aquest espectacle ha tornat amb forces renovades, i un nou repertori amb més emocions, més insults, més humiliació aliena i més escenes tenses d’endevinació, telecinesi i profecia endimoniada.

Tot per crear un clima insà a la sala.

El xou decadent d’un artista en hores molt molt molt baixes.

Per només 5 euros.

Més barato que un enterro.

Veniu-hi i feu que la gent vingui.

M’estic comprant una rulot.

Hola senyors i senyores/ i gent que folla el migdia / heu tornat en tropelia / perquè Satanàs us guia. / Heu vingut aquí humilment / a re escoltar mon lament / un lament antic, llunyà / que no cal ni reescalfar / un lament que és una ombra / que vostra certesa escombra / la certesa que les coses / són ací per fer-vos nosa / i que viviu en videojoc / on tot és xatrac-xatroc / que sou el centre sexual / de la realitat habitable / i que al voltant del vostre xacre / hi gira secret insondable. / La certesa que la farfollada / carregosa, acumulable / ha pres gran control total / del vostre trist personatge / La certesa estranya i rara / de què no és vostra, vostra cara / La certesa i greu vertigen / que només cagueu oxigen / La certesa que existiu / perquè no sempre és estiu.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

ROGER PELÀEZ: PRECINTI’M L’ESFINTER, és l’espectacle del que tothom parla i ningú encara ha vist.

Un espectacle on hem passat una estona divertida, un espectacle diferent. Un espectacle que mai és igual a l’anterior.

Autor i interpret: Roger Pelàez
Idioma: català
Durada: 60 minuts

Un pensament a “Teatre – ROGER PELÀEZ: PRECINTI’M L’ESFINTER (🐌🐌🐌) – L’Antic Teatre – 2018.04.03 (temp. 17/18 – espectacle nº 240)

  1. Retroenllaç: – 095 – Teatre – EJACULANT DIARREA – (🐌🐌+🐚) – Antic Teatre – 03/03/2022 |

Deixa un comentari