– Voltar per la Literatura – L’AMOR I LA LECTURA (🐌🐌🐌🐌) de Sílvia Tarragó – 2018.03.23 – (temp. 17/18 – llibre nº 028)

L’AMOR I LA LECTURA de Sílvia Tarragó- (temp. 17/18 – llibre nº 028)

Per Imma Barba

El dia 21 de març va sortir a la venda aquest deliciós llibre que he tingut la sort de poder llegir en primícia. Un llibre de la sèrie Emocions de l’editorial Comanegra, que porta el subtítol “Una faula de Sant Jordi“.

Un llibre que comença un dia de Sant Jordi, quan el protagonista rep com a regal, pel seu sant, un llibre.

La mare, quan l’ha anat a comprar ha demanat: “Vull un llibre per a un noi a qui no li agrada llegir“.

En Jordi té quaranta-un anys i ha hagut de tornar a viure a casa dels seus pares després de separar-se. Està desconcertat i perdut, es troba en el lloc que va deixar catorze anys abans, però ell ja no és la persona que ocupava aquella habitació. Al Jordi no li agrada llegir.

L’Anna viu el seu primer Sant Jordi com a propietària d’una llibreria anomenada Ficcions i ha treballat de valent per tenir-ho tot a punt. Aquella feina de mesos es concretarà en un sol dia.

L’Anna atén la primera clienta del dia, la que li demana un llibre per a un noi al qui no li agrada llegir. Una petició que la deixa bocabadada.

El Jordi i l’Anna es troben i parlen de llibres, ella serà el “cavaller” que alliberarà en Jordi de les grapes del monstre de l’aversió a la lectura.

L’amor i la lectura és un llibre senzill i ràpid de llegir, amb una gran frescor que enamora des de la seva portada farcida de roses. Un llibre de 102 pàgines que amaga idees molt profundes i ens recorda que cal fugir de la mediocritat i escollir el camí que vols seguir.

SILVIA TARRAGÓ CASTRILLÓN va néixer a Barcelona en 1968, i, durant 14 anys va ser copropietària de la llibreria Proa Premià.

És autora de la saga juvenil Top Fairies (Edebé), de la novel·la La veu del roure (Premi de Narrativa Juvenil de la Vall d’Uixó el 2008) i del llibre de relats Ciutats de l’impossible.

Temps de llum (2016), i T’ho donaré tot  (2017) són les seves últimes novel·les.

Títol: L’amor i la lectura
Autora: Sílvia Tarragó
Data de publicació: 21 de marc de 2018
Editorial: Comanegra – Enllaç del llibre
Idioma: català

Deixa un comentari