– Voltar per la Literatura – L’AMOR I LA LECTURA (🐌🐌🐌🐌) de SĂ­lvia TarragĂł – 2018.03.23 – (temp. 17/18 – llibre nÂș 028)

L’AMOR I LA LECTURA de SĂ­lvia TarragĂł- (temp. 17/18 – llibre nÂș 028)

Per Imma Barba

El dia 21 de març va sortir a la venda aquest deliciĂłs llibre que he tingut la sort de poder llegir en primĂ­cia. Un llibre de la sĂšrie Emocions de l’editorial Comanegra, que porta el subtĂ­tol “Una faula de Sant Jordi“.

Un llibre que comença un dia de Sant Jordi, quan el protagonista rep com a regal, pel seu sant, un llibre.

La mare, quan l’ha anat a comprar ha demanat: “Vull un llibre per a un noi a qui no li agrada llegir“.

En Jordi tĂ© quaranta-un anys i ha hagut de tornar a viure a casa dels seus pares desprĂ©s de separar-se. EstĂ  desconcertat i perdut, es troba en el lloc que va deixar catorze anys abans, perĂČ ell ja no Ă©s la persona que ocupava aquella habitaciĂł. Al Jordi no li agrada llegir.

L’Anna viu el seu primer Sant Jordi com a propietĂ ria d’una llibreria anomenada Ficcions i ha treballat de valent per tenir-ho tot a punt. Aquella feina de mesos es concretarĂ  en un sol dia.

L’Anna atĂ©n la primera clienta del dia, la que li demana un llibre per a un noi al qui no li agrada llegir. Una peticiĂł que la deixa bocabadada.

El Jordi i l’Anna es troben i parlen de llibres, ella serà el “cavaller” que alliberarà en Jordi de les grapes del monstre de l’aversió a la lectura.

L’amor i la lectura Ă©s un llibre senzill i rĂ pid de llegir, amb una gran frescor que enamora des de la seva portada farcida de roses. Un llibre de 102 pĂ gines que amaga idees molt profundes i ens recorda que cal fugir de la mediocritat i escollir el camĂ­ que vols seguir.

SILVIA TARRAGÓ CASTRILLÓN va nĂ©ixer a Barcelona en 1968, i, durant 14 anys va ser copropietĂ ria de la llibreria Proa PremiĂ .

És autora de la saga juvenil Top Fairies (EdebĂ©), de la novel·la La veu del roure (Premi de Narrativa Juvenil de la Vall d’UixĂł el 2008) i del llibre de relats Ciutats de l’impossible.

Temps de llum (2016), i T’ho donarĂ© tot  (2017) sĂłn les seves Ășltimes novel·les.

Títol: L’amor i la lectura
Autora: SĂ­lvia TarragĂł
Data de publicaciĂł: 21 de marc de 2018
Editorial: Comanegra – Enllaç del llibre
Idioma: catalĂ 

Leave a Reply