– Roda de premsa THE TRUMPS – Teatre del Raval – 2018.02.26 (temp. 17/18 – RdP 063)

Roda de premsa THE TRUMPS – (temp. 17/18 – RdP nº 63)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Segona roda de premsa d’ahir.

Al Teatre del Raval es va presentar un espectacle que vol ser “un vodevil gamberro amb cançons” segons va definir gairebé en acabar la presentació, l’actor Mingo Ràfols.

THE TRUMPS, una comèdia explosiva i presentada d’una manera força divertida i peculiar, amb l’aparició per “sorpresa” de Donald Trump a la sala on es feia la presentació de l’espectacle i rebutjar de forma despòtica alguna pregunta que li feien els periodistes.

Donald Trumph ja fa 2 anys que s’ha instal·lat a la Casa Blanca com a president dels Estats Units. Per una sèrie de circumstàncies. Kim Jong-Un, és convidat a la residència dels Trump sense que ho sàpiga ningú.

L’objectiu?… resoldre els seus conflictes amb el president del país més important del món i així evitar una guerra nuclear que podria destruir el planeta terra. Mentrestant, el majordom de la Casa Blanca guarda un parell de secrets i Melània també.

L’únic que no amaga res és precisament Trumph, més que res perquè no sap callar.

Un espectacle que vol fer passar una estona divertida al públic i fer-los petar de riure… però a més a més, tot plegat amb uns sèrie de cançons, 9 en total que convertirà l’espectacle gairebé en un Musical.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El text es obra de Xavi Morató i la música de Joan Olivé i està codirigida pels dos alhora.

Els intèrprets són: Sergi Cervera (Donald Trumph), Mingo Ràfols (Kim Jong-Un), Mònica Macfer (Melània Trump) i Joan Olivè (un majordom Qualsevol)….. amb la participació d’un munt de cameos de diferents artistes, que interpretaran a la pantalla a Merkel, Macron, May, Putin, Jordan i fins i tot a un tal M. Rajoy.

Gairebé impossible prendre notes en una presentació totalment esbojarrada, per la qual cosa crec que el millor és que escolteu vosaltres mateixos l’àudio del que es va passar ahir al Teatre del Raval …

El divendres 2 de marc començaran les prèvies i l’estrena oficial serà dilluns dia 5. L’espectacle té una duració d’una mica més de 90 minuts.

Deixa un comentari