– Teatre – AMICI MIEI una vetllada amb Mario Gas (🐌🐌🐌🐌) – Teatre La Gleva – 2018.02.01 (temp. 17/18 – espectacle nÂș 184)

AMICI MIEI una vetllada amb Mario Gas (temp. 17/18 – espectacle nÂș 184)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts EscĂšniques – 

Per Imma Barba & Miquel GascĂłn

Ahir dijous vam fer cap al Teatre la Gleva per assistir al primer recital de poesia dels que ofereix en aquest espai fins al dia 5  Mario Gas, amb el títol de AMICI MIEI.

Tal com va comentar a la roda de premsa al llarg de la seva vida teatral ha fet molts amics literaris i musicals, i ha establert una relació d’afecte particular amb fragments de textos teatrals, poemes i cançons.

I ara ens convida amb AMICI MIEI a acompanyar-lo en el seu particular viatge a travĂ©s d’una curosa tria de diversos textos literaris. Ha fet una selecciĂł de 150 poemes dels quals triarĂ  una vintena per a cada un dels recitals, de forma que cada espectacle serĂ  diferent, deixant tambĂ© lloc a la improvisaciĂł.

Una “trobada d’amics” on Mario Gas repassa alguns dels poemes o textos teatrals que formen part del seu bagatge, pels que sent una especial predilecciĂł i que vol compartir amb nosaltres.

L’acompanya al piano Barbara Granados amb la que mostra una gran complicitat.

AMICI MIEI ens ofereix la possibilitat de sentir de molt a la vora, una de les veus mĂ©s destacades de l’escena de les Ășltimes dĂšcades, com a director d’escena, agitador i creador, sol i en algunes ocasions de la mĂ  dels companys de viatge que ha tingut sempre al seu costat.

Mario Gas ens ha ofert avui uns 20 poemes (sembla que en tenia alguns mĂ©s pensats, perĂČ el temps s’ha tirat a sobre … i ha preferit abreujar); poemes de poetes molt coneguts i tambĂ© alguns d’anĂČnims, …. perĂČ nosaltres destaquem la preciosa selecciĂł de poemes de Fernando Fernan GĂłmez que desconeixĂ­em per complet…. ah !!! …. i un de Constantino Romero, una de les veus que mĂ©s caracterĂ­stiques a casa nostre.

També ens ha ofert un fragment teatral ajudat de titelles i alguna cançó (deu ni do com canta !!!), compartint amb nosaltres una vetllada que ha estat molt interessant i on en Mario ha fet palesa la seva naturalitat i sensibilitat.

DirecciĂł i interpretaciĂł: Mario Gas
Piano: Barbara Granados
Idioma: catalĂ , castellĂ  i francĂšs
Durada: 1 hora i 45 minuts

Leave a Reply