Teatre familiar – LE FUMISTE (🐌🐌🐌🐌) – La Badabadoc – 2018.01.28 – (temp. 17/18 – espectacle nº 179)

LE FUMISTE (temp. 17/18 – espectacle nº 179)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Ahir diumenge una sessió inusual de teatre, al matí, un espectacle de teatre familiar a la Sala Badabadoc, LE FUMISTE. Aquesta peça és el resultat de 4 anys de creació de la companyia DonDavel.

La companyia DonDavel va néixer de la passió pel teatre de Davel Puente Hoces, una persona apassionada pel circ, la màgia i el teatre d’objectes.

Davel Puente es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid i ha format part de la companyia francesa Cirque Bidon que encara avui es desplaça en carruatges tirats per cavalls.

This slideshow requires JavaScript.

LE FUMISTE és el seu segon espectacle en solitari després de “Circo de Autor” on explicava els seus viatges pel món. Simultàniament participa en creacions col·lectives com a malabarista i mag, a França (on actualment viu), a Itàlia i a Espanya.

També ha col·laborat amb Pallassos sense Fronteres, editat la revista circense el Ambidextro, impartit classes d’Història del Circ a l’Escola de Circ Carampa, i actualment és redactor de la publicació Zirkolika.

LE FUMISTE és un homenatge a la memòria recordant les vivències de la infantesa, el primer amor, o als avis. Però els records són com el fum, que desapareixen, i ell, vol simbolitzar la necessitat de conservar els records, guardant-los en pots de vidre. Davant nostre aquests pots prenen vida, i acaben tenint anima. Però els records apareixen momentàniament, i com el fum, canvien de forma i s’acaben evaporant.

Altres records es queden per sempre a la memòria, i, els representa amb les llums que dins dels pots de vidre, els il·lumina per sempre.

Passat i futur s’uneixen en un espectacle poètic i d’una bellesa plàstica increïble. Màgia, malabarismes, humor i poesia.

Magnífica la il·luminació, la música i la posada en escena. Un espectacle conceptuat com a familiar però que agrada molt als adults.

Senzillament deliciós.

Encara el podreu veure el proper cap de setmana al Badabadoc Teatre, dissabte 3 de febrer a les 19 i diumenge 4 de febrer a les 12 i a les 18 hores.

Creació, interpretació i direcció: Davel Puente
Companyia: DonDavel
Llums i só: David Maqueda
Disseny de llums: José Herradón \ Fotografia: Lux Nieve \ Escenografía: Palomina Bravo i Anita Trenzamundos \ Vestuari: Nicole Sebert \ Mirada externa: Alberto Quirós \ Assessoria manipulació d’objectes: Zero en conducta \ Assessoria text i veu: Anouk Sébert \ Assessoria coreografia: Lucas Escobedo i Daniel Sànchez \ Treball actoral: Herminio Sánchez Campillo \ Màgia: Imanol Ituño i Fernando Santa Olalla \ Claqué: Lucas Tadeo
Idioma: castellà
Durada: 55 minuts

Leave a Reply