Teatre familiar – LE FUMISTE (馃悓馃悓馃悓馃悓)聽– La Badabadoc – 2018.01.28 –聽(temp. 17/18 – espectacle n潞 179)

LE FUMISTE (temp. 17/18 – espectacle n潞 179)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n

Ahir diumenge una sessi贸 inusual de teatre, al mat铆, un espectacle de teatre familiar a la Sala Badabadoc, LE FUMISTE. Aquesta pe莽a 茅s el resultat de 4 anys de creaci贸 de la companyia DonDavel.

La companyia DonDavel va n茅ixer de la passi贸 pel teatre de Davel Puente Hoces, una persona apassionada pel circ, la m脿gia i el teatre d’objectes.

Davel Puente es va llicenciar en Comunicaci贸 Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid i ha format part de la companyia francesa Cirque Bidon que encara avui es despla莽a en carruatges tirats per cavalls.

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

LE FUMISTE 茅s el seu segon espectacle en solitari despr茅s de “Circo de Autor” on explicava els seus viatges pel m贸n. Simult脿niament participa en creacions col路lectives com a malabarista i mag, a Fran莽a (on actualment viu), a It脿lia i a Espanya.

Tamb茅 ha col路laborat amb Pallassos sense Fronteres, editat la revista circense el Ambidextro, impartit classes d’Hist貌ria del Circ a l’Escola de Circ Carampa, i actualment 茅s redactor de la publicaci贸 Zirkolika.

LE FUMISTE 茅s un homenatge a la mem貌ria recordant les viv猫ncies de la infantesa, el primer amor, o als avis. Per貌 els records s贸n com el fum, que desapareixen, i ell, vol simbolitzar la necessitat de conservar els records, guardant-los en pots de vidre. Davant nostre aquests pots prenen vida, i acaben tenint anima. Per貌 els records apareixen moment脿niament, i com el fum, canvien de forma i s’acaben evaporant.

Altres records es queden per sempre a la mem貌ria, i, els representa amb les llums que dins dels pots de vidre, els il路lumina per sempre.

Passat i futur s’uneixen en un espectacle po猫tic i d’una bellesa pl脿stica incre茂ble. M脿gia, malabarismes, humor i poesia.

Magn铆fica la il路luminaci贸, la m煤sica i la posada en escena. Un espectacle conceptuat com a familiar per貌 que agrada molt als adults.

Senzillament delici贸s.

Encara el podreu veure el proper cap de setmana al Badabadoc Teatre, dissabte 3 de febrer a les 19 i diumenge 4 de febrer a les 12 i a les 18 hores.

Creaci贸, interpretaci贸 i direcci贸: Davel Puente
Companyia: DonDavel
Llums i s贸: David Maqueda
Disseny de llums: Jos茅 Herrad贸n \ Fotografia: Lux Nieve \ Escenograf铆a: Palomina Bravo i Anita Trenzamundos \ Vestuari: Nicole Sebert \ Mirada externa: Alberto Quir贸s \ Assessoria manipulaci贸 d鈥檕bjectes: Zero en conducta \ Assessoria text i veu: Anouk S茅bert \ Assessoria coreografia: Lucas Escobedo i Daniel S脿nchez \ Treball actoral: Herminio S谩nchez Campillo \ M脿gia: Imanol Itu帽o i Fernando Santa Olalla \ Claqu茅: Lucas Tadeo
Idioma: castell脿
Durada: 55 minuts

Deixa un comentari