– Teatre – SOMMES – NOUS ? (🐌🐌🐌+🐚) – La Vilella Teatre – 2018.01.20  (temp. 17/18 – espectacle nÂș 169)

SOMMES – NOUS ? (temp. 17/18 – espectacle nÂș 169)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts EscĂšniques – 

Per Imma Barba & Miquel GascĂłn

I tot sortint del Teatre Lliure ens vam dirigir a La Vilella per veure aquesta proposta de la companyia “Si tu t’imagines”. Un espectacle visual, físic i musical que tan sols ha ofert dues representacions en aquesta sala.

La companyia “Si tu t’imagines” Ă©s un col·lectiu de teatre fĂ­sic que pren com a punt de partida disciplines com el teatre, la dansa, l’acrobĂ cia i la mĂșsica. Els seus integrants utilitzen el cos com a motor d’uns espectacles que fugen de les convencions i intenten aconseguir la complicitat del pĂșblic.

This slideshow requires JavaScript.

SOMMES-NOUS?, Ă©s una proposta dirigida per Olivier DĂ©criaud on cinc artistes s’enfronten a preguntes que abasteixen els aspectes mĂ©s diversos de l’existĂšncia: la vida, la mort, l’amor, l’amistat, l’humor, la propietat, l’esperança… Preguntes que ens fem tots en algun moment per comprendre qui som.

Un espectacle fresc, dinĂ mic i ple d’energia en la frontera entre el teatre fĂ­sic i la dansa, amb un gran sentit de l’humor i on la mĂșsica juga un important paper.

Cinc joves intĂšrprets: Joel Guadeño, Marc Lorenzo, Neilor Moreno, Siziana Reiser i Raquel Banal ens han plantejat preguntes com Que Ă©s per tu la vida? Quins misteris s’amaguen darrere l’amor? Qui voldries que torni de la mort per parlar amb ell? Et fa por la mort? Que significa l’amistat? Que tal estĂ s?……

I per plantejar totes aquestes preguntes i donar algunes respostes, utilitzen la paraula, la mĂșsica i el cos amb moviments de dansa i acrobĂ tics. Una magnĂ­fica posada en escena i unes ganes increĂŻbles de transmetre i compartir.

This slideshow requires JavaScript.

A vegades passen aquestes coses … en una mateixa tarda surts decebut d’un gran teatre pĂșblic, de veure un espectacle internacional del que esperaves potser massa, per la seva elevada promociĂł el seu gran pressupost … i en canvi trobes l’excel·lĂšncia en un petit teatre, on la creativitat i la il·lusiĂł en aixecar un espectacle de petit format, literalment t’enamoren.

DirecciĂł: Olivier DĂ©criaud
Ajudant de direcció: Stéphane Levy
IntÚrprets: Joel Guadeño, Marc Lorenzo, Neilor Moreno, Siziana Reiser, Raquel Banal
ProducciĂł: cia. Si tu t’imagines
Idiomes: francĂšs, castellĂ , portuguĂšs i catalĂ 
Durada: 60 minuts

Leave a Reply