– Teatre – SOMMES – NOUS ? (🐌🐌🐌+🐚) – La Vilella Teatre – 2018.01.20  (temp. 17/18 – espectacle nº 169)

SOMMES – NOUS ? (temp. 17/18 – espectacle nº 169)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

I tot sortint del Teatre Lliure ens vam dirigir a La Vilella per veure aquesta proposta de la companyia “Si tu t’imagines”. Un espectacle visual, físic i musical que tan sols ha ofert dues representacions en aquesta sala.

La companyia “Si tu t’imagines” és un col·lectiu de teatre físic que pren com a punt de partida disciplines com el teatre, la dansa, l’acrobàcia i la música. Els seus integrants utilitzen el cos com a motor d’uns espectacles que fugen de les convencions i intenten aconseguir la complicitat del públic.

This slideshow requires JavaScript.

SOMMES-NOUS?, és una proposta dirigida per Olivier Décriaud on cinc artistes s’enfronten a preguntes que abasteixen els aspectes més diversos de l’existència: la vida, la mort, l’amor, l’amistat, l’humor, la propietat, l’esperança… Preguntes que ens fem tots en algun moment per comprendre qui som.

Un espectacle fresc, dinàmic i ple d’energia en la frontera entre el teatre físic i la dansa, amb un gran sentit de l’humor i on la música juga un important paper.

Cinc joves intèrprets: Joel Guadeño, Marc Lorenzo, Neilor Moreno, Siziana Reiser i Raquel Banal ens han plantejat preguntes com Que és per tu la vida? Quins misteris s’amaguen darrere l’amor? Qui voldries que torni de la mort per parlar amb ell? Et fa por la mort? Que significa l’amistat? Que tal estàs?……

I per plantejar totes aquestes preguntes i donar algunes respostes, utilitzen la paraula, la música i el cos amb moviments de dansa i acrobàtics. Una magnífica posada en escena i unes ganes increïbles de transmetre i compartir.

This slideshow requires JavaScript.

A vegades passen aquestes coses … en una mateixa tarda surts decebut d’un gran teatre públic, de veure un espectacle internacional del que esperaves potser massa, per la seva elevada promoció el seu gran pressupost … i en canvi trobes l’excel·lència en un petit teatre, on la creativitat i la il·lusió en aixecar un espectacle de petit format, literalment t’enamoren.

Direcció: Olivier Décriaud
Ajudant de direcció: Stéphane Levy
Intèrprets: Joel Guadeño, Marc Lorenzo, Neilor Moreno, Siziana Reiser, Raquel Banal
Producció: cia. Si tu t’imagines
Idiomes: francès, castellà, portuguès i català
Durada: 60 minuts

Leave a Reply