– Presentació i passi de Gràfics ROUGE, Fantastic Love – Teatre Apolo – 2017.12.19 (temp. 17/18 – RdP 050)

Presentació i passi de Gràfics ROUGE, Fantastic Love –  (temp. 17/18 – RdP nº 50)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

El passat dimarts a la tarda em vaig apropar al Teatre Apolo, per poder assistir a la presentació als mitjans de comunicació d’un nou Musical, “ROUGE, Fantastic Love“, produït per Ethika Global Entertainment, entitat responsable d’impulsar i fomentar el desenvolupament d’activitats artístiques en aquest teatre.

Un Musical amb l’autoria compartida per Ricard Reguant i Octavi Egea, amb direcció del mateix Ricard Reguant, direcció musical de Pep Sala, coreografies d’Ana Eva Cruellas i vestuari de Jordi Dalmau.

Vous êtes les bienvenus au Rouge !

Ambientat al Paris de la belle époque, “ROUGE, Fantastic Love”, és una vibrant història de passió, seducció, bellesa i elegància, amb una banda sonora que inclou coneguts temes de tots els temps com “Lady Marmalade”, Roxanne i altres cançons com “Your Song”, “La Boheme”, “One Girl” o “Single Ladies”.

Toulouse Lautrec ens narra aquest relat, protagonitzat per Alessandro, un jove idealista de tendències anarquistes, que aprendrà que les seves idees no es defensen amb bombes, sinó amb amor. L’altre protagonista és Roxanne, una gran estrella de cabaret, dirigida pel seu amant Joseph; l’artista en un moment donat haurà de decidir entre l’amor per la persona que realment estima o per continuar sent l’estrella de l’espectacle.

Vàrem poder veure com a primícia alguns números musicals, que vaig poder gravar per afegir-los a aquesta crònica.

Un repartiment de luxe, encapçalat per l’actriu Gisela (Roxanne) i l’actor Toni Viñals (Alessandro), i amb la presència de Ferran González (Toulousse Lautrec), Naïm Thomas (Erik Satie), Ferran Castells (Joseph), Fédor de Pablos (Valentín) i Javier Enguix (MC)….. i un cos de ball de 10 ballarines.

Les primeres representacions es podran veure al Teatre Apolo a partir del 29 de desembre i l’estrena oficial serà el 15 de gener del 2018. Quan finalitzin les representacions a Barcelona té previst una gira per l’estat espanyol.

L’escargot de Tolouse Lautrec

Deixa un comentari