– Teatre – 25 IL.LUSIONS del MAG LARI (🐌🐌🐌) – Teatre Condal – 2017.12.11 (temp. 17/18 – espectacle nº 132)

25 IL.LUSIONS del MAG LARI (temp. 17/18 – espectacle nº 132)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Josep María Lari va néixer a Viaplana, Barcelona, el 1973 i ara celebra els seus 25 anys dalt d’un escenari. Ell és el Mag Lari.

L’havíem vist actuar en programes de televisió però no havíem tingut mai la curiositat de veure’l actuar en directe, i l’altre dia a la roda de premsa, vam creure que ho havíem de fer. Dilluns era nit d’estrena al Teatre Condal, ple de gom a gom, i un Mag Lari pletòric ens va oferir un espectacle perfecte per a tota la família, en el que vam gaudir com a nens.

El Mag Lari ha actuat en molts teatres de Catalunya i Espanya i també en festivals internacionals de màgia, amb espectacles com Splenda, Secrets i Ozom. La televisió li ha donat una gran popularitat, ja que ha actuat a TV3, Antena 3, la Sexta i Tele 5 col·laborant amb Albert Om, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes i Carlos Sobera entre d’altres.

Una persona amb una gran capacitat comunicativa que interactua amb el públic des del primer moment, amb un especial sentit de l’humor i una acurada i espectacular posada en escena acompanyen les 25 il·lusions que porta a escena a un ritme trepidant.

25 IL.LUSIONS és un muntatge de nova creació amb un recopilatori dels 15 números més emblemàtics del seu repertori i incorporant 10 de nova creació.

En paraules d’ell mateix: “Amb aquest espectacle tanco una era i una manera d’entendre la màgia“.

Cinc artistes acompanyen al mag, ells són Roger Molist, Juan Carballido, Josep Ramon, Albert Obach i Estanis Farré.

Ens ha ofert uns números de màgia d’una polidesa exquisida i amb una gran bellesa estètica, però potser massa repetitius; gairebé tots ells basats en les capses, de diferents formes i mides, on s’amaguen persones que desapareixen o són trossejades, amb espases, pals de motxo, planxes, ….

Jocs de participació, efectes especials, mil canvis de llums, espectacular vestuari que canvien a una velocitat “màgica”, projeccions audiovisuals, música, coreografies, dansa, aparicions i desaparicions, prediccions impossibles i una escenografia feta de retalls de tots els espectacles que ha fet.

En resum, un espectacle d’una gran perfecció tècnica i una acurada posada en escena que, de ben segur, omplirà de famílies el teatre Condal.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Direcció: David Pintó i Josep Maria Lari
Guió: Josep Maria Lari
Repartiment: Roger Molist, Juan Carballido, Josep Ramon, Albert Obach i Estanis Farré. 
Coreografía: Roger Molist \ Voz en off: Pere Arquillué \ Escenografía: Josep Maria Lari \ Il.luminació: Oriol Rufach \ Banda sonora: Marcel Botella (Bcntracks) \ Construcció escenografia: Tetrerya i Jordi López \ Vestuari: Josep Massagué, Míriam Compte i Jordi Dalmau \ Maquillatge i perruqueria: Toni Santos i Nil de Niló \ Vídeos: Daniel Pérez, APM
Idioma: català
Durada: 90 minuts

Deixa un comentari