– Teatre – 94 MINUTS (馃悓馃悓馃悓) – 脌tic22 del Tantarantana聽– 2017.12.01 (temp. 17/18 – espectacle n潞 129)

94 MINUTS (temp. 17/18 – espectacle n潞 129)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n

Despr茅s de 8 dies intensos de viatge a Brussel路les i despr茅s de rec贸rrer 2.900 quil貌metres amb el nostre cotxe, amb vent pluja gaireb茅 constant i neu… per tal de donar suport al nostre leg铆tim govern, tornem a la nostra “normalitat” i ens posem a escriure les ressenyes que ten铆em pendents.

Fa ja 10 dies que vam anar a veure una nova proposta de la jove dramaturga Silvia Navarro, de la que ja hav铆em pogut veure INVISIBLE, el Musical i que en aquesta ocasi贸 ha assumit la direcci贸 en solitari.

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

94 MINUTS ens parla d’una dramaturga que vol escriure una pe莽a teatral sobre l’amor perfecte. Per fer-ho escull un home al qual acaba de con猫ixer i li proposa convertir-se en copart铆cip del seu treball. Aplicar脿, a la seva relaci贸, patrons provats emp铆ricament en relacions d’猫xit. La dramaturga prendr脿 notes dels resultats per portar-les despr茅s a la seva obra.

Hauran de mantenir una relaci贸 amorosa que ha de durar exactament 1.100 dies, el termini que segons els experts 茅s el que dura una relaci贸 d’amor. Per貌 ella li amaga un secret, no creu en l’amor.

Dos actors assagen una obra sobre una dramaturga escrivint sobre l鈥檃mor. Alguna cosa sorgeix entre ells. Actors o personatges? Es pot crear artificialment l鈥檃mor? Una obra sobre els l铆mits de ficci贸 i realitat.

Ella es Anna聽Carre帽o, ell es Adri脿 D铆az, i tots dos ens han agradat聽molt铆ssim聽per la seva aparent聽espontane茂tat, la seva alegria i la seva energia, que hem rebut des聽del聽minut 1.

Una hist貌ria que avan莽a i retrocedeix en el temps jugant amb el nombre de dies de relaci贸, i que potser en algun moment ens ha resultat conf煤s. Una relaci贸 que comen莽a com un experiment, com l’acceptaci贸 d’una juguesca i que acaba transformant als dos personatges. Una proposta amb moments divertits, en una estranya barreja entre actors i personatges.

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

En paraules de l’autora “El meu jo dramaturga es va perdre en algun moment i va n茅ixer la dramaturga de l’obra. Igual que els personatges de l’obra no existeixen, per貌 s铆 els seus int猫rprets. Potser acabarem creant l’amor perfecte entre ells, qui sap. Per si de cas ho documentarem tot. Assajos, trobades. Ens farem preguntes聽i despr茅s ens tornarem a mirar al mirall i veurem tot all貌 que no ens deixa ser tan perfectes com som quan somiem.”

En el programa de m脿 llegim que aquesta obra, produ茂da per la companyia La Canina, va ser estrenada al programa Cimientos 2017 del IATI Theatre de Nova York.

Una proposta fresca, com tamb茅 ho estava la sala de l‘脌tic22 el dia 1 de desembre, sala a la que recomanem anar ben abrigats !!!

Direcci贸 i dramaturgia:聽S铆lvia Navarro
Int茅rprets:聽Anna Carre帽o y Adri脿 Diaz聽
Escenograf铆a, Vestuari i Iluminaci贸:聽T脿nia Gumbau聽\ Disseny de so: Silvia Navarro \ Disseny grafic: La Canina/Lidia Navarro \ Fotografia: Aitor Rodero聽 \ Realitzaci贸 de videos d鈥檃ssajos: La Canina \ Producci贸: La Canina \ Residencia art铆stica: Centre Moral i cultural del Poble Nou
Idioma: catal脿 –聽Durada: 94 minuts

Deixa un comentari