– Roda de premsa – 25 IL.LUSIONS amb el MAG LARI – Teatre Condal – 2017.11.23 (temp. 17/18 – RdP 039)

Roda de premsa 25 IL.LUSIONS amb el MAG LARI –  (temp. 17/18 – RdP nº 39)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón – 

Ahir dijous a la tarda vaig apropar-me al Teatre Condal, per assistir al passi de gràfics i roda de premsa del nou espectacle del MAG LARI, que té per títol “25 il·lusions”, amb el que vol celebrar els seus vint-i-cinc anys dalt dels escenaris.

Josep Maria Lari va començar a treballar molt jove, però la primera vegada que va cobrar pel seu treball va ser en un bolo a l’Hospital Asil de la Garriga, el 14 de desembre de 1992.

Immediatament abans de la Roda de premsa hem tingut la sort de poder veure un petit avançament d’aquest espectacle. El podreu veure en aquest vídeo que vaig poder gravar …

Amb aquest espectacle tanco una era i una manera d’entendre la màgia“, ha declarat Josep Maria Lari. “25 il·lusions és l’espectacle més personal que he fet“, ha afegit.

Per la seva banda, Jordi González, vicepresident d’Art i Continguts del Grup Focus, ha afegit que “és una satisfacció i una alegria tenir al Mag Lari amb aquest espectacle efervescent en què vol donar-ho tot al públic; despullar-se a l’escenari“.

25 il·lusions és un muntatge de nova creació per a tots els públics que revisita els números de màgia més emblemàtics que l’il·lusionador ha fet mai i n’incorpora 10 de nous. Noranta minuts d’espectacle en què el Mag Lari durà a terme un total de vint-i-cinc números de màgia, que se succeiran a ritme trepidant.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

David Pintó, que dirigeix l’espectacle juntament amb Josep Maria Lari, ha comentat que “la màgia l’hem hagut de posar en 90 minuts perquè tingués molt dinamisme, tendresa i espectacle“. Pintó ha afegit que “l’escenografia està feta de retalls de tots els espectacles que han passat per la carrera de l‘artista. Totes aquestes fragàncies estan impregnant aquests telons i donen fragància a l’espectacle“.

El Mag Lari, doncs torna al Condal després de l’èxit aconseguit amb els seus dos últims muntatges: Ozom (exhibit durant la temporada 2015-2016 al Teatre Condal i gira per Catalunya, més de 50.000 espectadors) i Splenda (exhibit durant tres temporades, més de 105.000 espectadors i premi Butaca al millor espectacle familiar).

25 il·lusions iniciarà funcions al Teatre Condal el pròxim 30 de novembre i estarà en cartell fins al 28 de gener del 2018.

Us deixo també l’àudio de la Roda de Premsa …

Deixa un comentari