– Presentació temporada TEATRE REGINA -2017.10.30 (temp. 17/18 – RdP 027)

Presentació temporada TEATRE REGINA –  (temp. 17/18 – RdP nº 27)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Aquest passat dilluns vaig començar la setmana, acudin a la Roda de premsa de Presentació de Temporada 2017 – 2018 al Teatre Regina, la que serà la primera programació estable per adolescents.

El Teatre Regina, va obrir l’1 d’octubre del 1988 i per tant quan acabi aquesta temporada celebrarà el seu 40 aniversari. En els últims 30 anys s’ha dedicat en exclusiva a la producció d’espectacles “familiars”, malgrat que també s’han anat representant esporàdicament obres per adolescents i adults.

Una de les eines bàsiques d’aquest teatre ha estat tenir una companyia pròpia, La Trepa, que va ser impulsada per l’actriu Maria Agustina Solé Riumalló, i la va dirigir fins al 2013, per passar a ser actualment assessora artística. A la Roda de premsa ens ha rebut l’actual directora, Mariona Campos Solé, filla de l’anterior.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ens han presentat el projecte de “Teatre per Adolescents” i la programació d’aquesta, en la que inclou dues produccions del mateix teatre, una reposició NINGÚ ET VA DIR QUE FOS FÀCIL un Musical que ja es va poder veure la temporada passada i el seu nou projecte, i LA REBEL·LIÓ inspirada en la novel·la “Rebel·lió a la granja” de G. Orwell.

Aquí sota teniu l’àudio de la primera part de la Roda de Premsa

Però abans d’això, es podrà veure el primer Espectacle de la temporada que s’estrenarà aquest proper diumenge 5 de novembre. Es tracta del musical “PARÀSITS, una història dels Pirates d’Edelweiss“. Els Pirates d’Edelweiss eren un grup de joves i adolescents que es ven a enfrontar al règim nazi amb concerts, sabotatges i actes de solidaritat.

Un Musical de Sílvia Navarro (Direcció) i Eduard Tenas (Direcció i composició musical). Serà interpretat per actors molt joves, Roc Bernadi, Adriana Garcia, David Garcia-Llop, Joan Mas, Clara Mingueza i Mireia Òrrit. La dramatúrgia és de la mateixa Sílvia Navarro i de Jordi Ramoneda i la coreografia responsabilitat de Toni Luque.

Estarà en cartell els dissabtes i diumenges durant 4 setmanes, fins al diumenge 26 de Novembre.

Aquí sota us deixo l’àudio de la roda de premsa d’aquest primer espectacle

També us deixo un parell de vídeos d’un parell de seqüències de l’espectacle que ens van oferir en primícia …

La programació doncs serà la següent:

  • del 05 al 26 novembre – PARÀSITS (La història dels Pirates d’Edelweiss)
  • del 20 de gener a l’11 febrer 2018 – NINGÚ ET VA DIR QUE FOS FÀCIL
  • 24 i 25 febrer – DENARIUS WORLD (Teatre Gestual)
  • del  03 al 25 de març – LA REBEL.LIÓ
  • 14 i 15 d’abril – JARKS EN CONCERT
  • 21 i 22 d’abril – TOP TEEN EN CONCERT

Deixa un comentari