Celebrem el 7è aniversari de VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 24.10.2017

Volem celebrar i compartir amb vosaltres el goig que ens fa, que avui 24.10.2017, ja fa 7 anys que vàrem començar aquesta aventura d’escriure aquest Blog.

El nom inicial de “Voltar i Voltar” el vàrem escollir per tal que el nom fos fidel reflex de la nostra inquietud de “no parar quiets”, d’anar gaudint al màxim la Cultura del nostre entorn i molt especialment tot el que fa referència a les Arts Escèniques, ja que aquest és un tema que ens apassiona tant a l’Imma com a mi, i que compartim amb la mateixa intensitat.

Ja fa temps que el Blog es dedica gairebé en exclusivitat a tot allò que tingui a veure amb les Arts Escèniques i va passar a anomenar-se:

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

D’ençà que vàrem començar aquesta temporada 2017/2018, l’1 de setembre del 2017, ja hem pogut veure i valorar 81 propostes escèniques, a les que hem de sumar l’assistència a 23 rodes de premsa, que també hem explicat en aquest Blog.

Estem molt satisfets de la quantitat d’informació que hem anat recopilant en aquests 7 anys de vida i del reconeixement que a hores d’ara comencem a tenir en aquest sector cultural.

També fa uns anys publiquem les nostres cròniques de “Teatre” en altres fòrums de les xarxes socials:

En aquests 7 anys hem escrit al Blog 2.118 apunts i hem rebut de forma directa més de 506.000 visites, a les que s’ha d’afegir un bon grapat de milers de lectures a través de Facebook, Twitter o del portal TeatreBarcelona.

Continuarem donant suport a la CULTURA des d’aquest petit espai, mentre tinguem salut i ganes. Esperem que aquestes ganes ens durin una bona pila d’anys.

Gràcies a tots els nostres seguidors “Voltaires”

4 pensaments a “Celebrem el 7è aniversari de VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 24.10.2017

  1. Imma C.

    Quant fan 3 i 4?
    Fan Set. Com els anys de Voltar i Voltar per les Arts Escèniques.

    PER MOLTS ANYS!!!!!!!

    Gràcies per ser-hi, per recolzar i promocionar la dansa, el teatre, la música, la literatura, i més.
    Sou un referent en el món de la faràndula.

    Respon

Deixa un comentari