– Roda de premsa PARADISE – Teatre Poliorama – 2017.10.11 (temp. 17/18 – RdP 020)

Roda de premsa PARADISE –  (temp. 17/18 – RdP nº 20)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

Tercera roda de premsa d’ahir dimecres; aquesta en el Teatre Poliorama per presentar l’estrena en temporada de l’espectacle PARADISE, que ja es va poder veure la temporada passada en 5 úniques representacions en aquest mateix teatre.

Es tracta d’una comèdia que ens parla de la família, de la soledat i de l’amor i que explica tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul: ‘El Paradise’. L’escenari idoni que proporciona la tensió necessària per a uns personatges a la recerca del seu paradís perdut. Un lloc on la consciència i l’inconscient es barregen amb una gran confusió.

En el primer relat coneixem als germans Beltran. El Jordi i el Ramon porten al seu germà David, un noi amb discapacitat psíquica, al Paradise per tal que perdi la seva virginitat. D’aquesta manera confien en què el David es faci un home i puguin recuperar d’una vegada l’equilibri familiar.

La segona història ens trasllada a una nit de Cap d’Any. Un client molt peculiar demana a la Vero una cosa molt més profunda que fer sexe. La trobada entre aquest mestre zen de províncies i aquesta dona de l’Est, produeix una espècie de miracle.

En la tercera història juguen alhora tots els actors de Paradise. Es tracta d’una història d’amor i llibertat. El Dufi, un pijo de la zona alta de Barcelona i la Rubi, una transsexual que treballa al Paradise, es coneixen una nit de manera inesperada, tot i que no trigaran a descobrir que comparteixen un passat.

Una proposta que es va iniciar amb l’estrena de la primera història a Microteatres Barcelona, a la que s’han anat incorporant altres dues històries diferents fins a aconseguir l’espectacle que ara veurem.

Paradise està escrit i dirigit per Nico&Sunset (Oriol Vila i Raquel Salvador) i en el repartiment compta amb Albert Baró, Albert Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar, alguns d’ells coneguts per la seva aparició a les sèries televisives ‘Merlí’, ‘La Riera’ i ‘Cites’.

Paradise és una producció de Nico&Sunset Productions, El Terrat i Tricicle i compta amb la col·laboració de Singlot Festival i La Sala Teatre de Rubí.

Ahir 11 d’octubre va ser la primera representació i estarà fins al 5 de novembre, en aquest Teatre.

Us deixo l’àudio de la Roda de premsa …

Deixa un comentari