– Fira Tàrrega – Circ – MUR (🐌🐌🐌) – Escenari Foment Targarí – 2017.09.08 – (temp. 17/18 – espectacle nº 013)

MUR (Fira Tàrrega) –  (temp. 17/18 – espectacle nº 013)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

I de la claustrofòbia de la cabina d’un camió a l’espai obert de l’escenari Foment Targarí. Ens abriguem perquè les nits a Tàrrega són fresques i l’espectacle de El mur és a l’aire lliure.

L’obra és de la (Cia)3 està dirigida per Nacho Flores i compta amb Joaquim Aragó com a productor executiu i Ramón Giménez, el fundador de Ojos de Brujos, com a responsable de la música original.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un espectacle visual, poètic i integrador que fa ús de l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions físiques i mentals.

Un mur fet a base de cubs es trenca i s’enfondra. D’entre les restes apareixen dotze persones que proven de reconstruir un món nou.

Dotze persones que proven una vegada i una altra de reconstruir alguna cosa, malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos continuats als quals s’enfronten, lluiten per assolir el seu objectiu i treballen en grup. Un lema els impulsa a seguir endavant: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny“.

Una proposta que vol mostrar la capacitat humana de sobreposar-s’hi davant els fracassos. Una performance circense amb molt d’humor.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dalt de l’escenari Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), integrat per persones amb diversitat funcional, Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich) i l’acròbata Alberto Munilla.

Un espectacle familiar i d’una gran tendresa on paga la pena ser-hi per poder gaudir de l’enorme felicitat que manifesten alguns dels artistes.

Idea original: Nacho Flores i Joaquim Aragó
Direcció: Nacho Flores
Assessor coreogràfic: Roberto Olivan
Intèrprets: Circ Vermut (Jordi Mas, David Candelich), Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Alberto Munilla, Ramón Giménez, Nacho Flores
Suport a l’escenari: David Lafuente, Martí Cano, David de la Rosa Alegre, Urània Estelrich\ Música original: Ramón Giménez (“El Brujo”)\ Producció executiva: Joaquim Aragó\ Il·luminació: Xavier Valls\ Vestuari: Elisa Echegaray\ Atrezzo: Alberto Munilla\ Il·lustració: Ivan Jordà\ Comunicació i vídeo: Atzur Produccions.
Durada: 75 minuts

Un pensament a “– Fira Tàrrega – Circ – MUR (🐌🐌🐌) – Escenari Foment Targarí – 2017.09.08 – (temp. 17/18 – espectacle nº 013)

 1. Imma C.

  Hola,
  doncs MUR encara volta i voltarà, ahir al Cirviànum de Torelló.
  La primera imatge del Mur sencer, i mans que en surten fins que l´esquerden i cau respira poesia.
  I tota l´activitat a dalt l´escenari entre tots ho podem fer tot.
  Cubs que van i venen, un cop i un altre. Una mostra de les capacitats de cadascú i la diferència ens enriqueix a tots.

  Respon

Deixa un comentari