– Fira Tàrrega – Circ – BREAKING POINT (🐌🐌🐌+🐚) – Pol. Municipal – 2017.09.09 – (temp. 17/18 – espectacle nº 015)

Circ – BREAKING POINT (Fira Tàrrega) –  (temp. 17/18 – espectacle nº 015)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Alexander Weibel presenta aquest espectacle, “BREAKING POINT” (Punt de ruptura), que és el resultat de dos anys d’investigació artística.

Un espectacle circense on la protagonista és la corda fluixa. Un treball trencador que explora la tensió a través de les expectatives i la relació que establim amb els materials i la forma com els utilitzem.

L’artista s’aproxima al públic des del moment inicial i ens fa partícips dels seus números circenses. Amb la màxima simplicitat i amb elements bàsics com el paper o el fil de pescar construeix cordes fluixes i prova davant nostra la seva resistència.

Una corda construïda a escena amb l’ajut de voluntaris, feta de paper que superposa en capes, concretament 4 grups de voluntaris estenen set capes de paper que després se superposen i caragolen fins a crear una corda que després sotmetrà a l’efecte del vapor, l’aigua i el foc per provar la seva resistència.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Alexander Weiber ens fa bellugar en l’espai escènic i ens vol incorporar dins les seves acrobàcies amb una posada en escena molt simple, sense il·luminació ni so, només la veu de l’artista (al que de vegades és difícil entendre o sentir) que ens dóna les indicacions o ens explica el que està fent i intenta demostrar.

La companyia Weibel Weibel va ser creada per l’Alexander Weibel que va començar la seva carrera al circ després d’estudiar enginyeria, i ser un virtuós del violí. Va estudiar a Madrid, Moscou i Estocolm on actualment viu.

Un espectacle de circ diferent i fresc, que ens ha fet oblidar que fora del poliesportiu plovia.

Director artístic i intèrpret: Alexander Weibel Weibel
Tècnic: Aino Ihanainen
Idioma: castellà
Durada: 50 minuts

Deixa un comentari