– Fira Tàrrega – Teatre – HARINERA (TE GANARÁS EL PAN CON EL SUDOR DE TU FRENTE) (🐌) – Les Sitges – 2017.09.08 – (temp. 17/18 – espectacle nº 010)

HARINERA (TE GANARÁS EL PAN CON EL SUDOR DE TU FRENTE) (Fira Tàrrega) –  (temp. 17/18 – espectacle nº 010)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Les Sitges és un espai urbà buit, unes naus que actualment no tenen altra finalitat que la realització d’activitats col·lectives.

Aquest espai serveix a la companyia Harinera per desenvolupar el seu treball al voltant del concepte de precarietat com a forma de govern.

Pretén ser una reflexió sobre la responsabilitat individual i col·lectiva davant de situacions de canvi.

Esperem a les portes de Les Sitges i ens fan avançar a una taula on hi ha cascos d’obra de color blanc, blau, verd i groc. En fileres ens van donant un casc de manera aleatòria o a criteri de la persona que els va distribuint.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A l’Imma li toca el casc groc, al Miquel li toca fer d’emmascarat. Els grups són distribuïts en diferents espais, els grocs juguem al parxís, en tant que els emmascarats són afeccionats a realitzar una sèrie d’accions per aconseguir els seus drets. Ells són els ocupes d’aquest espai deshabitat on pretenen construir un complex.

Un cop tots els grups junts comença el diàleg dirigit a “confrontar” les diferents opinions. Unes consideracions massa demagògiques amb un espectacle que pretén ser participatiu però que no deixa cap marge d’acció als espectadors perquè diguin la seva, ja que estem totalment dirigits, hem de dir les frases que van apareixent a la pantalla i hem de fer les accions que ens van indicant.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un muntatge nascut a partir del projecte final d’Andrea Paz al Màster de Creació en Arts de Carrer organitzat per Fira Tàrrega 2015.

Creiem que la idea en principi és bona, però almenys per nosaltres, ha estat un muntatge totalment fallit.

Direcció i dramaturgia: Andrea Paz
Assitent de direcció I producció: María Capell Pera
Intèrprets: Maria Capell, Babou Cham, Merlene Avendaño, Ksenia Guinea, Maria Cristina Rodríguez Novau, Monica Rikic, José Bidegain i Andrea Paz.
Disseny gràfic: José Bidegain \ Noves tecnologies: Monica Rikic
Idioma: castellà
Durada: 90 minuts

Deixa un comentari