– Fira Tàrrega – Teatre – A X AMOR O MUJERES ÁUREAS – Plaça Albers (🐌🐌+🐚) – 2017.09.07 – (temp. 17/18 – espectacle nº 008)

A X AMOR O MUJERES ÁUREAS (Fira Tàrrega) –  (temp. 17/18 – espectacle nº 008)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón

Un espectacle que vol posar el focus a la dona escriptora del segle XVII, la gran oblidada de la literatura de l’anomenat Siglo de Oro. A escena un grup d’escriptores de l’època, liderades per María de Zayas y Sotomayor, inicien una batalla dialèctica amb l’escriptor Lope de Vega.

És també una reivindicació de l’espectacle de carrer, de la paraula en els patis, en els corrals, en les estances, en les esglésies, …

Una posada en escena sobre un escenari en forma de creu, molt propera als espectadors.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Unes interpretacions que ens han agradat molt, encapçalades per Manel Veiga i Pilar Martínez, amb música interpretada en directe composta i interpretada per Jaco Abel, aspecte que s’ha d’agrair en aquests temps.

La direcció de la proposta (molt correcte) és de Txell Roda, però malauradament el tema escrit per Jonay Roda, no ens ha acabat d’interessar en cap moment. Malgrat que no hem connectat amb l’argument, reconeixem que es tracta d’un espectacle de qualitat.

Direcció: Txell Roda
Dramatúrgia: Jonay Roda
Intèrprets: Pilar Martínez, Manel Veiga, Mònica Lucchetti i Laura López
Música original I interpretació: Jaco Abel
Producció executiva: Giulia Poltronieri \ Tècnic de llum i so: Joel Jiménez
Idioma: castellà
Durada: 60 minuts

Deixa un comentari