– Roda de premsa TECNOMAGOS – Mobile World Centre – 2017.09.04 (temp. 17/18 – roda de premsa nº 002)

Roda de premsa TECNOMAGOS –  (temp. 17/18 – roda de premsa nº 002)

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Miquel Gascón

La segona roda de premsa d’ahir, va ser per presentar l’espectacle TECNOMAGOS i es va celebrar al Mobile World Centre de Pça Catalunya, un espai tecnològicament adient a la concepció del que vol representar aquest espectacle de màgia, combinada amb les noves tecnologies, com són els mòbils, iPads, hologrames, raig laser i realitat virtual.

Xavi Cabezas i David Ruidor són els “TECNOMAGOS“. Dos joves emprenedors que combinen la màgia que van aprendre de ben petits, amb les noves tecnologies.

Xavi ara te 22 anys i ja fa 10 que es va iniciar en el món de la màgia, reversionant la caixa d’espases clàssica amb una caixa de cartó i un munt de paraigües. En una actuació/concurs de màgia, en el barri de Gràcia va conèixer a David, un any més jove que ell…. i pel que ens van explicar en principi no es van caure massa bé, ja que David va pensar “Quin nen més fantasma”. Malgrat tot també David va aconseguir fer dues actuacions de màgia per Internet als seus 13 anys.

Ara són grans amics i han unit les seves forces en la creació de diverses empreses tecnològiques com AMBBIS, una agència creativa per transmetre missatges de les marques amb màgia, BeWorld.TV, o la creació d’una App ABRADACAPP que facilita alguns trucs de màgia a les persones que estan interessades en aquest món.

Precisament el prestigiós mag David Copperfield va ser un dels primers a provar aquesta app; amb ell han mantingut més d’un contacte en els viatges que han realitzat Xavi i David a Los Angeles i pel que sembla li han cedit gratuïtament la idea d’un truc de màgia “tecnològica” creat per ells.

Malgrat la seva joventut, aquests dos nois ja han actuat en països com Estats Units, França, Anglaterra i Holanda i els seus coneixements en enginyeria de Telecomunicacions i Màrqueting els ha permès treballar amb grans marques comercials mundials.

Ara han unit novament les seves forces per crear un espectacle amb una dramatúrgia adient per ser presentada en sales de Teatre. L’estrena de l’espectacle serà el 5 d’Octubre al Teatre Borràs, malgrat que hi haurà funcions prèvies des del 20 de setembre.

Han promès que seran 70 minuts d’espectacle, ple de sorpreses, on es demanarà al públic que precisament no apaguin els seus telèfons mòbils, sinó més aviat tot el contrari, perquè d’aquesta manera si volen, podran participar activament en el show; el seu desig és que els espectadors s’ho passin d’allò més bé, que desconnectin del món exterior i que visquin experiències màgiques directament des de la seva mà.

La Roda de premsa va ser totalment atípica i gairebé es va convertir en un petit avançament del que podrem veure d’aquí a unes setmanes.

Us deixo l’àudio, d’aquesta especialíssima roda de premsa, malgrat que malauradament no podreu veure els trucs de màgia que ens van presentar …

Leave a Reply