– Resum / valoració de la temporada Arts Escèniques 2016 – 2017 a “Voltar i Voltar”

Resum / valoració de la temporada 2016 – 2017 a VOLTAR i VOLTAR

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón – 

Un cop ha acabat la que considerem una excel·lentíssima temporada teatral 2016 – 2017, i abans d’encetar aquest setembre 2017 la nova temporada, ens toca com de costum fer la nostra valoració global dels espectacles que hem vist i que hem intentat valorar en les nostres cròniques al llarg d’aquests últims 12 mesos.

Els que seguiu aquest Blog, teniu molt clar que parlem bàsicament d’Arts Escèniques, Teatre, Dansa, Circ, Òpera, etc….. Doncs bé, al llarg d’aquesta temporada hem escrit un nombre força important de cròniques dels espectacles que hem pogut veure: exactament 335

A aquestes hem de sumar les cròniques relacionades amb les Arts Escèniques, com són les rodes de premsa en les que hem estat presents i que també hem intentat resumir en diferents apunts d’aquest Blog: han estat 115

Per altra banda hem escrit la nostra opinió d’un total de 20 concerts als que hem pogut assistir aquesta temporada.

Per la qual cosa, relacionades amb les Arts Escèniques i la música, han estat un total de … 335 + 115 + 20 = 470 cròniques a les quals hem d’afegir 41 ressenyes de Literatura, ja que l’Imma ha continuat publicant les seves opinions d’alguns llibres que ha pogut llegir els últims mesos.

Malauradament tenim el pressentiment que la temporada 2017-2018 no serà ni de bon tros tan rica com aquesta que ara mateix tanquem, perquè tristament veiem per tot arreu anunciades un nombre excessiu de reposicions, tant en teatres públics com en privats, que de ben segur empobriran molt l’oferta teatral de casa nostre.

Suposem que tothom vol aprofitar econòmicament els èxits d’aquesta passada temporada i no vol arriscar-se en promoure noves propostes escèniques. Creiem que és una verdadera llàstima no aprofitar la embranzida que podria provocar la rebaixa de l’IVA que tant i tant demanava la professió teatral.

Destaquem ara doncs les 49 propostes que han aconseguit la nostra màxima valoració de 5 cargols “voltaires” i d’una manera molt especial el primer espectacle de la llista que de manera excepcional vàrem marcar amb 6 cargols, per la seva enorme qualitat que sobrepassa segurament tot el que hem vist fins ara …

…. si cliqueu a sobre del nom de cada producció, podreu veure la crònica corresponent.

5 cargols 

___________________

….. i 100 propostes que han obtingut la valoració de 4 cargols

 4 cargols 

  • 2016.09.08 a 10 – FIRA TÀRREGA 2016
    • Intarsi – (🐌🐌🐌🐌+ 🐚) – Col.legi Sant Josep
    • Terra Condere – (🐌🐌🐌🐌) – recorregut pel camp
    • Fulgor – (🐌🐌🐌🐌) –  Cal Trepat
    • The Colour of Time – (🐌🐌🐌🐌) –  Carrer Sant Pelegrí a Pça. Major

UNA GRAN CARGOLADA !!!

 

Deixa un comentari