– Teatre/Concert (330) – VAYA SHOW amb TNT (🐌🐌) – Teatre del Raval – 11.08.2017

VAYA SHOW amb TNT

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón – 

El quartet vocal TNT va estrenar aquest espectacle a l’Eixample Teatre en una única funció, el passat mes d’abril. Ara han fet una petita estada al Teatre del Raval, amb dues funcions per setmana des del 21 de juliol.

Un quartet que va néixer l’any 1997 i que porta forces anys pujant als escenaris; es van fer populars amb la seva participació, fa dues temporades, al programa concurs de televisió Oh Happy Day! Està format per Óscar BretauPaco Ruiz, Diego Ruiz i José Fernández.

VAYA SHOW!, és un espectacle a mig camí entre concert i obra de teatre, ja que té un fil argumental i molts moments d’interpretació, amb important utilització del vídeo com a suport argumental.

Un científic, portat per la seva obsessió per la música i decebut amb la Indústria i l’oferta musical actual, ha creat una màquina del temps dotada d’un dispositiu, el Keseyó, que absorbeix el “què sé jo” dels estels de la música. El seu objectiu: viatjar a temps pretèrits on, segons ell, la música era millor i recuperar l’essència dels artistes d’antany per conservar-ho fins que sigui necessari usar-ho de nou.

Però alguna cosa surt malament i un dia, mentre quatre dels seus operaris treballen en la màquina, l’activen per error i emprenen accidentalment un viatge a través del temps. El seu objectiu serà tornar a casa i no aixecar sospites davant del públic que acudeix als seus concerts, sense saber que en realitat són científics del futur.

Dirigit per Òscar Bretau, VAYA SHOW!, és un recorregut per la història musical dels anys 60, 80 que arriba finalment a l’època actual, de diversos gèneres musicals com poden ser el soul, pop o el rock; el quartet canten grans èxits i melodies conegudes i les interpreta en directe i fins i tot en algun moment a “cappella”.

Tots ells tenen bones veus, però potser el que més els caracteritza, és el bon rotllo i l’humor que utilitzen en tot moment, que engresca al públic i se’ls posa a la butxaca durant tota la representació. A la sessió de divendres passat era un tipus de públic incondicional que va riure i s’ho van passar d’allò més bé.

Nosaltres vàrem passar una estona agradable i si mes no ens vàrem divertir força, malgrat el primíssim fil argumental que posseeix la seva dramatúrgia.

L’audiovisual que utilitzen, juga un paper important en la posada en escena i al final de l’espectacle podrem veure “les pífies” i com de bé s’ho han passat filmant-ho.

Creiem que l’espectacle busca tan sols això, que el públic passi una bona estona i amb aquesta finalitat han construït una posada en escena àgil, que demana a crits la col·laboració del seu públic en tot moment; de pas hem recordat alguns èxits musicals emblemàtics.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

TNT quartet vocal: Óscar Bretau, Paco Ruiz, Diego Ruiz i José Fernández.
Idioma: castellà
Durada: 90 minuts

Deixa un comentari