– Teatre/Concert (330) – VAYA SHOW amb TNT (🐌🐌) – Teatre del Raval – 11.08.2017

VAYA SHOW amb TNT

VOLTAR i VOLTAR per les Arts EscĂšniques – 

Per Imma Barba & Miquel GascĂłn – 

El quartet vocal TNT va estrenar aquest espectacle a l’Eixample Teatre en una Ășnica funciĂł, el passat mes d’abril. Ara han fet una petita estada al Teatre del Raval, amb dues funcions per setmana des del 21 de juliol.

Un quartet que va nĂ©ixer l’any 1997 i que porta forces anys pujant als escenaris; es van fer populars amb la seva participaciĂł, fa dues temporades, al programa concurs de televisiĂł Oh Happy Day! EstĂ  format per Óscar Bretau, Paco Ruiz, Diego Ruiz i JosĂ© FernĂĄndez.

VAYA SHOW!, Ă©s un espectacle a mig camĂ­ entre concert i obra de teatre, ja que tĂ© un fil argumental i molts moments d’interpretaciĂł, amb important utilitzaciĂł del vĂ­deo com a suport argumental.

Un cientĂ­fic, portat per la seva obsessiĂł per la mĂșsica i decebut amb la IndĂșstria i l’oferta musical actual, ha creat una mĂ quina del temps dotada d’un dispositiu, el KeseyĂł, que absorbeix el “quĂš sĂ© jo” dels estels de la mĂșsica. El seu objectiu: viatjar a temps pretĂšrits on, segons ell, la mĂșsica era millor i recuperar l’essĂšncia dels artistes d’antany per conservar-ho fins que sigui necessari usar-ho de nou.

PerĂČ alguna cosa surt malament i un dia, mentre quatre dels seus operaris treballen en la mĂ quina, l’activen per error i emprenen accidentalment un viatge a travĂ©s del temps. El seu objectiu serĂ  tornar a casa i no aixecar sospites davant del pĂșblic que acudeix als seus concerts, sense saber que en realitat sĂłn cientĂ­fics del futur.

Dirigit per Òscar Bretau, VAYA SHOW!, Ă©s un recorregut per la histĂČria musical dels anys 60, 80 que arriba finalment a l’Ăšpoca actual, de diversos gĂšneres musicals com poden ser el soul, pop o el rock; el quartet canten grans Ăšxits i melodies conegudes i les interpreta en directe i fins i tot en algun moment a “cappella”.

Tots ells tenen bones veus, perĂČ potser el que mĂ©s els caracteritza, Ă©s el bon rotllo i l’humor que utilitzen en tot moment, que engresca al pĂșblic i se’ls posa a la butxaca durant tota la representaciĂł. A la sessiĂł de divendres passat era un tipus de pĂșblic incondicional que va riure i s’ho van passar d’allĂČ mĂ©s bĂ©.

Nosaltres vĂ rem passar una estona agradable i si mes no ens vĂ rem divertir força, malgrat el primĂ­ssim fil argumental que posseeix la seva dramatĂșrgia.

L’audiovisual que utilitzen, juga un paper important en la posada en escena i al final de l’espectacle podrem veure “les pĂ­fies” i com de bĂ© s’ho han passat filmant-ho.

Creiem que l’espectacle busca tan sols aixĂČ, que el pĂșblic passi una bona estona i amb aquesta finalitat han construĂŻt una posada en escena Ă gil, que demana a crits la col·laboraciĂł del seu pĂșblic en tot moment; de pas hem recordat alguns Ăšxits musicals emblemĂ tics.

Aquesta presentaciĂł amb diapositives necessita JavaScript.

TNT quartet vocal: Óscar Bretau, Paco Ruiz, Diego Ruiz i JosĂ© FernĂĄndez.
Idioma: castellĂ 
Durada: 90 minuts

Quant a Miquel Gascon

ViatgermanĂ­ac i Teatraire de Pro, engrescat per gaudir al mĂ xim de les activitats culturals que es realitzen a Barcelona i Catalunya, ja sigui teatre, mĂșsica, ĂČpera o cinema.
Aquesta entrada s'ha publicat en MĂșsica contemporĂ nia, Teatre i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interĂšs l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'estĂ  connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.