– Grec2017 – Teatre Musical (317) – NIT DE MUSICALS – Teatre Grec (馃悓馃悓馃悓+馃悮) – 27.07.2017

NIT DE MUSICALS

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n –聽

Ahir dijous vam poder assistir a la quarta edici贸 de la gran festa en qu猫 s’ha convertit la NIT DE MUSICALS, que ha esdevingut ja un cl脿ssic del Festival Grec, i com tamb茅 ja comen莽a a ser habitual, el teatre ple de gom a gom.

Enguany la direcci贸聽de l’espectacle聽correspon a Daniel Angl猫s, la direcci贸 musical i arranjaments a Xavier聽Torras聽i la coreografia a聽Oscar聽Reyes.聽 En aquesta edici贸 “celebrem el recorregut del teatre musical a casa nostra,聽aix铆 com tamb茅聽dels grans 猫xits m茅s recents de Broadway

Recordem les edicions聽anteriors:

L鈥檃ny 2014 vam poder veure la聽primera edici贸 amb una nit dedicada als compositors de teatre musical catal脿 amb la Banda Municipal de Barcelona i la direcci贸 de David Pint贸.

L鈥檃ny 2015, la聽segona edici贸聽ens va oferir una selecci贸 dels cl脿ssics dels musicals nord-americans tamb茅 amb la Banda Municipal de Barcelona i la direcci贸 de l鈥橢lisenda Roca.

L鈥檃ny 2016, la tercera edici贸 va ser dirigida per Paco Mir i presentada per l鈥橧van Labanda i a ritme de swing ens van oferir un repertori format per temes molt coneguts de musicals nor-americans. La Jazz Orquestra va acompanyar els artistes. Aquesta edici贸 va obtenir el Premi Broadway World al Millor Esdeveniment del 2016.

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

En aquesta edici贸 s’incorpora l’Orquestra聽Simf貌nica聽Nit de Musicals amb 28 joves m煤sics dirigits amb una for莽a i entrega extraordin脿ries per en Xavier聽Torras. A l’escenari (i fora聽de l’escenari) un ventall generacional d’artistes del teatre musical a casa nostre. La gala es va iniciar amb en聽Mario聽Gas que, en clau d’humor diu que no li agrada el teatre musical on les emocions聽m茅s聽intenses s’expressen cantant …聽per聽acabar cantant !!!

A partir d’aqu铆聽es van anar succeint sense pausa les magn铆fiques interpretacions dels聽Leads聽Victor聽Arbelo,聽Lydia聽Fairen, Jan Forrellat, J煤lia聽Jov茅聽i Xavi Navarro,聽de l’ensemble聽de 46 persones que canten i ballen en la majoria de can莽ons i un seguit de solistes convidats alguns d’ells sorprenents en el camp del teatre musical, per貌 tots ells espl猫ndids.

Un cor infantil聽compost聽per 79 nens i nenes que han donat la nota “fresca” de la nit per la聽il路lusi贸聽que desprenien les seves mirades i els esfor莽os per no perdre en cap moment, el pas.

Les can莽ons que es van anar interpretant corresponien a musicals com Evita, Jesucristo Superestar, Oliver, Mar i Cel, El Fantasma de聽la Opera, All聽That聽Jazz …聽per聽nomenar alguns d’ells. Cal destacar, quasi al final de l’espectacle, la intervenci贸 de Raquel聽Jezequel, guanyadora del concurs que va convocar聽Teatralnet, que ens va enlluernar amb una can莽贸 del musical聽Wicked.

Seria molt dif铆cil escriure sobre el que hem viscut en aquestes dues hores i聽mitja intenses, on des de la primera nota ens hem sentit que form脿vem part d’un esdeveniment m脿gic.

El programa sencer de l’espectacle ho podeu veure en aquest ENLLA脟 que avui ens han fet arribar.

Direcci贸: Daniel Angl茅s
Direcci贸 musical i arranjaments: Xavier Torras
Coreograf铆a: Oscar Reyes
Escenograf铆a i vestuari: Raquel Ibort, Marc Salicr煤 i Marc Udina \ Il.luminaci贸: Xavi Costas \ So: Enric Vinyeta
Durada: 2 hores i mitja aproximadament

Deixa un comentari