– Roda de premsa CON UN CANTO EN LOS DIENTES – Teatre Condal – 12.07.2017 (rp106)

Roda de premsa CON UN CANTO EN LOS DIENTES

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón – 

Ahir a la tarda abans d’anar al Teatre Grec, vàrem poder assistir a la roda de premsa de presentació de l’espectacle CON UN CANTO EN LOS DIENTES del grup aragones “b vocal” que canta a capella i que després de 22 anys de professió i 3.000 concerts, ja és un referent a nivell estatal en aquest genere …. i també internacional amb més de 30 gires arreu del món i molt especialment pel continent asiàtic.

En la presentació, l’Imma i jo vàrem poder veure un “tastet” del que serà aquesta nova proposta, que vaig poder gravar, per incloure’l en aquesta crònica …

Un nou espectacle d’aquest quintet vocal, que com sempre barreja música a capella, humor i teatre; es tracta d’una proposta apta per tots els públics que inclou la recreació de les cançons dels musicals mes coneguts com poden ser Grease, Mamma mia o El Rey León, entre d’altres, així com peces de grans formacions com Police i Queen o d’artistes més actuals com Bruno Mars, Lady Gaga i John Legend.

La temporada passada aquest grup va participar en el Festival Variety que es va celebrar al teatre Condal i després de l’èxit obtingut, torna al mateix teatre en temporada.

Al llarg de la seva carrera aquest grup ha obtingut diversos premis internacionals i l’últim d’aquests ha estat aquest mateix any 2017 amb el tercer premi al Moscow Spring A Capella international contest 2017.

Ahir al vespre va ser la seva estrena a Barcelona i es podrà veure al Teatre Condal fins al 29 de juliol.

Com de costum, us deixo l’àudio del que ens van explicar en petit comitè els mateixos artistes

Leave a Reply