– Roda de premsa CON UN CANTO EN LOS DIENTES – Teatre Condal – 12.07.2017 (rp106)

Roda de premsa CON UN CANTO EN LOS DIENTES

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n –聽

Ahir a la tarda abans聽d’anar聽al Teatre Grec, v脿rem poder assistir a la roda de premsa de presentaci贸 de l’espectacle聽CON聽UN聽CANTO聽EN聽LOS聽DIENTES聽del grup aragones “b聽vocal” que canta聽a capella聽i que聽despr茅s聽de 22 anys de professi贸 i 3.000 concerts, ja聽茅s聽un referent a聽nivell聽estatal en aquest genere …. i tamb茅 internacional amb聽m茅s聽de 30 gires arreu del m贸n i molt especialment pel continent聽asi脿tic.

En la presentaci贸, l’Imma i jo v脿rem聽poder veure un “tastet” del que ser脿 aquesta nova proposta, que vaig poder聽gravar,聽per incloure’l en aquesta cr貌nica …

Un nou espectacle d’aquest quintet vocal, que com sempre barreja m煤sica聽a capella, humor i teatre; es tracta d’una proposta apta per tots聽els p煤blics聽que inclou la recreaci贸 de les can莽ons dels聽musicals mes聽coneguts聽com poden ser聽Grease, Mamma聽mia聽o El聽Rey聽Le贸n, entre d’altres, aix铆 com聽peces聽de grans formacions com聽Police聽i聽Queen聽o d’artistes聽m茅s聽actuals com聽Bruno聽Mars, Lady聽Gaga聽i聽John Legend.

La temporada passada aquest grup va participar en el Festival聽Variety聽que es va celebrar al teatre Condal i聽despr茅s聽de l’猫xit obtingut, torna al mateix teatre en temporada.

Al llarg de la seva carrera aquest grup ha obtingut diversos premis internacionals i l’煤ltim d’aquests ha estat aquest mateix any 2017 amb el tercer premi al Moscow Spring A Capella international contest 2017.

Ahir al vespre va ser la seva estrena a Barcelona i es podr脿 veure al Teatre Condal fins al 29 de juliol.

Com de costum, us deixo l’脿udio聽del que聽ens van explicar en petit comit猫 els mateixos artistes

Leave a Reply