– Voltar per la Literatura – CICATRIZ (馃悓馃悓馃悓) de Juan G贸mez Jurado – 23.05.2017- (L31)

CICATRIZ de Juan G贸mez Jurado –

Per Imma Barba

Una novel路la molt estereotipada que, malgrat aix貌, m’ha tingut enganxada fins a l’煤ltima l铆nia.

Aquest聽茅s聽el segon llibre que聽llegeixo聽d’aquest autor聽despr茅s聽de “Contrato聽con聽Dios“, i en aquest cas ens parla de聽Simon聽Sax, un jove que聽est脿聽treballant en un algoritme que permet localitzar objectes i on comprar-los,聽nom茅s聽amb una imatge.聽T茅聽la possibilitat de vendre-ho a una multinacional i treballa contra-rellotge, amb el seu soci i un grup d’empleats, en el seu desenvolupament i millora.

Per貌聽Simon聽茅s una persona solit脿ria que no t茅 habilitat per comunicar-se amb els altres i decideix聽donar-se聽d’alta en una web de contactes. Coneix l’Irina聽i s’enamora. Ella, marcada per una enigm脿tica cicatriu a la cara, amaga un secret. Un secret que li聽canviar脿聽la vida.

La novel路la -explica G贸mez-Jurado- intenta explorar el misteri de qualsevol relaci贸 amorosa i constatar el poc que coneixem a la persona que tenim al costat禄.

Dues hist貌ries paral路leles que acabaran confluint amb una trama 脿gil i molt intel路ligent. Nosaltres, com a lectors, tenim un avantatge respecte al protagonista, i 茅s que coneixem que 茅s el que est脿 passant i no podem avisar-lo !!!!

Una novel路la que es llegeix sola, i que et fa passar una bona estona de lectura.

Juan聽G贸mez Jurado va n茅ixer a Madrid en 1977,聽茅s聽periodista聽llicenciat聽en ci猫ncies de la informaci贸. Ha treballat a la聽r脿dio聽i a diferents mitjans period铆stics. Les seves novel路les s’han publicat en聽m茅s聽de quaranta pa茂sos.

T铆tol: Cicatriz
Any de publicaci贸: 2015
Editorial: Ediciones B
P脿gines: 512 – idioma: Castell脿

Deixa un comentari