– Voltem per PERATELLADA – LLAFRANC – CALELLA i …. PALAMOS (🐌🐌🐌🐌)

Voltem per LLAFRANC i … 

VOLTAR i VOLTAR

Per Imma Barba & Miquel Gascón  

Aquesta setmana la vam iniciar dilluns recorrent els carrers de Girona, per gaudir novament d’una nova edició de Temps de Flors, de la que ja vàrem deixar constància aquí mateix. Aquell dia però ens vàrem quedar a dormir en un preciós hotel a la muntanya de Montjuïc d’aquesta ciutat…. perquè també teníem plans pels dos dies següents, per aquella zona.

vista de Girona des de la terraça de Montjuïc B&B

Dimarts ens aixequem i gaudim d’una preciosa vista de la ciutat de Girona des de la terrassa de la nostra habitació i després d’una bona estona escrivint una crònica de Teatre pendent, marxem en direcció Llafranc on pernoctarem novament.

Però de camí fem una parada a PERATALLADA, ja que fa molt de temps que no passegem pels seus carrers empedrats; és tot un luxe passejar un dimarts “laborable” sense ningú per aquesta preciosa vila medieval i gaudim de valent redescobrint racons que s’havien potser esborrat de la nostra memòria …

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Una vila declarada conjunt historicoartístic, que conté moltes mostres d’arquitectura medieval. Conserva el seu antic aspecte feudal, amb carrers estrets i tortuosos, on destaca el castell fortificat amb la seva torre de l’Homenatge i el palau, les muralles i l’església de Sant Esteve.

Marxem després en direcció Llafranc on tenim l’hotel, però abans passegem pel seu port i dinem a la terrassa de l’Hostal La Llagosta, un arròs amb cabra de mar per llepar-se els dits; ens agrada tant el lloc que acabem reservant una petita habitació amb vistes al mar per una setmana del mes de setembre.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Amb la panxa ben plena ens encaminem cap a l’hotel del Far de Sant Sebastià, un lloc on tenim una reserva molt especial, ja que és un regal dels antics companys de feina de l’Imma en ocasió de la seva prejubilació; tenim la millor habitació de l’hotel amb balcó penjat sobre un penya-segat sobre el mar i una enorme terrassa amb unes increïbles vistes de la costa Brava i el mar Mediterrani.

El regal inclou també el sopar en el restaurant de l’hotel i una sessió de Spa en un hotel proper…. el Mas de Torrent.

Gaudim una bona estona de les vistes i de la tranquil·litat de l’indret….

 

…. i marxem al poble de Torrent per passar bona part de la tarda a l’Spa, i a més a més amb les instal·lacions pels nosaltres sols… tot un luxe.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Després, una estona mes a la terrassa de l’hotel, abans de sopar … hem d’aprofitar aquestes vistes i l’extraordinari dia solejat que hem tingut la sort de poder viure.

Dimecres dia 17 – Fa una mica de mandra marxar d’aquest hotel, ja que segurament no tindrem la sort de poder repetir l’experiència… i és per això que decidim fer una caminada pels voltants…. el poblat ibèric, la torre de guaita i els penya-segats sobre el mar…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixem per fi l’hotel i fem la passejada típica del Camí de Ronda des de Llafranc a Calella de Palafrugell, i gairebé en solitari….. i tot això amb la sort de què torna a fer un dia solejat amb temperatures semblants a les d’estiu.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

…. ja comencem a tenir gana i per això ens apropem a Palamós, on una amiga ens ha recomanat al restaurant “Maria de Cadaqués” on es poden menjar unes de les millors gambes del nostre país…… i ens fem un homenatge com cal….

… uns dies immillorables!!!

Deixa un comentari