– TEMPS DE FLORS 2017 (馃悓馃悓馃悓馃悓) – Girona – 15.05.2017

TEMPS DE FLORS 2017 – Girona

VOLTAR i VOLTAR 聽–聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n

En l’edici贸 de Temps de Flors de l’any passat, v脿rem patir for莽a el gran 猫xit de la convocat貌ria, per la riuada de gent i les enormes cues per accedir als principals punts d’aquesta mostra, que en alguns moments va arribar a ser inacceptable; per貌 llavors encara no est脿vem els dos jubilats i ens veiem en obligats a visitar Girona durant el cap de setmana.

Enguany v脿rem escollir aquest dilluns passat i v脿rem estar tot el dia passejant per la ciutat, fins a l’esgotament… i fins i tot ens v脿rem quedar a dormir, perqu猫 els dos dies seg眉ents, dimarts i dimecres vam aprofitar per pernoctar a Llafranc i tornar a passejar per diverses localitats de la Costa Brava; uns dies extraordinaris amb un clima de ple estiu, cels blaus, sol i temperatures de fins a 25 graus.…. i a m茅s a m茅s sense gaire turisme perqu猫 el per铆ode vacacional encara no ha comen莽at per la majoria de gent.

La veritat per貌, 茅s que v脿rem trobar m茅s gent de la que pens脿vem a la mostra de Temps de Flors d’aquest any, malgrat ser dia laborable, sobretot degut a una gran quantitat d’autocars de francesos que omplien la ciutat…. per貌 res a veure amb un cap de setmana… i el millor vindria despr茅s de dinar, amb molta m茅s tranquil路litat, fins a arribar a les 8 del vespre quan ja no es feia ni un minut de cua en cap dels punts importants.

Per貌 crec que no calen m茅s paraules i el millor 茅s que veieu unes quantes imatges de com v脿rem poder viure la jornada de Temps de Flors 2017, que enguany arriba a la 62a edici贸.

Quin estr猫s que comporta aquesta vida de jubilat, x10 !!!

Deixa un comentari