– Roda de premsa – TERESINADA POPULAR – Teatre Coliseum – 03.05.2017- (rp98)

TERESINADA POPULAR – Roda de premsa

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc├Ęniques

Per Miquel Gasc├│n –┬á

Dimecres novament dues rodes de premsa seguides; la primera d’aquestes al mig del carrer davant del Teatre Coliseum per fer la presentaci├│ d’una festa organitzada per La Cubana, que se celebrar├á diumenge 7 de maig, per celebrar el 25├Ę aniversari de l’emissi├│ de “Teresina S.A.” per TV3.

Es tracta de la TERESINADA POPULAR, una festassa gratu├»ta per tothom que vulgui participar. De fet, dimecres es va convocar a la mateixa hora de la Roda de premsa, al p├║blic seguidor d’aquesta s├Ęrie, per tal de repartir 1.100 “claus” que serviran per accedir durant tot el dia de diumenge al Teatre Coliseum, amb la facilitat que es podr├á entrar i sortir en qualsevol moment i tornar a fer-ho les vegades que calgui.

Surto del metro i en arribar per la Rambla Catalunya, veig una enorme cua de gent que arriba al carrer Diputaci├│ i gira per la Gran Via fins a l’entrada del Coliseum; despr├ęs m’assabento que la primera parella de la cua ha arribat a les 7.30 del mat├ş, per ser els primers a recollir la “Clau” que els hi donar├á pas diumenge al “sarau”.

This slideshow requires JavaScript.

Ser├á una festa col┬Ělectiva, on es podran┬áveure en pantalla gegant els 13 cap├ştols seguits de les Teresines, un rere lÔÇÖaltre, i tot aix├▓ amenitzat amb diferents sorpreses: entrega de premis, n├║meros musicals, la pres├Ęncia dels actors que van intervenir a la s├Ęrie al seu moment, com Merc├Ę Comes, Mont Plans, Anna Barrachina, S├şlvia Aleacar, Miquel Crespi, Jos├ę Corbacho, Jaume Baucis, Santi Mill├ín, Xavi Tena, Maria Jos├ę P├ęrez, Filomena Martorell, Ester Soto i Jordi Mil├ín….i tamb├ę els actors actuals de La Cubana a “Gente Bien. El Musical”.

Les “claus” seran transferibles per poder-les compartir…., ja que diumenge es far├á una cua perqu├Ę aquells que s’hagin quedat sense entrada, puguin aprofitar la butaca d’alg├║ que marxi.

Us deixo l’├áudio dels parlaments que es van fer en aquesta presentaci├│ per part del director de La Cubana, Jordi Mil├ín i del director de TV3, Vicent Sanchis.

En acabar v├árem poder veure en companyia dels actors de La Cubana, l’exposici├│ “Les Teresines. 25 anys” en el primer pis del Teatre Coliseum; aquesta exposici├│ es va inaugurar el dia 20 d’abril i restar├á oberta fins al 21 de maig. L’entrada ├ęs gratu├»ta.

Una exposici├│ de mida petita, per├▓ absolutament deliciosa i imperdible, amb totes les andr├▓mines que es van fer servir durant els 13 cap├ştols de la s├Ęrie, que va marcar una ├Ępoca en la hist├▓ria de la televisi├│ i en nombroses llars de Catalunya. Nosaltres els “Voltaires” no ens vam perdre ni un, perqu├Ę reflectia molt encertadament la vida quotidiana de molta gent del nostre barri de Gr├ácia.

Leave a Reply