– Roda de premsa – TERESINADA POPULAR – Teatre Coliseum – 03.05.2017- (rp98)

TERESINADA POPULAR – Roda de premsa

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

Per Miquel Gascón – 

Dimecres novament dues rodes de premsa seguides; la primera d’aquestes al mig del carrer davant del Teatre Coliseum per fer la presentació d’una festa organitzada per La Cubana, que se celebrarà diumenge 7 de maig, per celebrar el 25è aniversari de l’emissió de “Teresina S.A.” per TV3.

Es tracta de la TERESINADA POPULAR, una festassa gratuïta per tothom que vulgui participar. De fet, dimecres es va convocar a la mateixa hora de la Roda de premsa, al públic seguidor d’aquesta sèrie, per tal de repartir 1.100 “claus” que serviran per accedir durant tot el dia de diumenge al Teatre Coliseum, amb la facilitat que es podrà entrar i sortir en qualsevol moment i tornar a fer-ho les vegades que calgui.

Surto del metro i en arribar per la Rambla Catalunya, veig una enorme cua de gent que arriba al carrer Diputació i gira per la Gran Via fins a l’entrada del Coliseum; després m’assabento que la primera parella de la cua ha arribat a les 7.30 del matí, per ser els primers a recollir la “Clau” que els hi donarà pas diumenge al “sarau”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Serà una festa col·lectiva, on es podran veure en pantalla gegant els 13 capítols seguits de les Teresines, un rere l’altre, i tot això amenitzat amb diferents sorpreses: entrega de premis, números musicals, la presència dels actors que van intervenir a la sèrie al seu moment, com Mercè Comes, Mont Plans, Anna Barrachina, Sílvia Aleacar, Miquel Crespi, José Corbacho, Jaume Baucis, Santi Millán, Xavi Tena, Maria José Pérez, Filomena Martorell, Ester Soto i Jordi Milán….i també els actors actuals de La Cubana a “Gente Bien. El Musical”.

Les “claus” seran transferibles per poder-les compartir…., ja que diumenge es farà una cua perquè aquells que s’hagin quedat sense entrada, puguin aprofitar la butaca d’algú que marxi.

Us deixo l’àudio dels parlaments que es van fer en aquesta presentació per part del director de La Cubana, Jordi Milán i del director de TV3, Vicent Sanchis.

En acabar vàrem poder veure en companyia dels actors de La Cubana, l’exposició “Les Teresines. 25 anys” en el primer pis del Teatre Coliseum; aquesta exposició es va inaugurar el dia 20 d’abril i restarà oberta fins al 21 de maig. L’entrada és gratuïta.

Una exposició de mida petita, però absolutament deliciosa i imperdible, amb totes les andròmines que es van fer servir durant els 13 capítols de la sèrie, que va marcar una època en la història de la televisió i en nombroses llars de Catalunya. Nosaltres els “Voltaires” no ens vam perdre ni un, perquè reflectia molt encertadament la vida quotidiana de molta gent del nostre barri de Gràcia.

Deixa un comentari