– Teatre (234) – BE GOD IS (🐌🐌🐌🐌🐌) – L’Off de La Villarroel – 07.04.2017

BE GOD IS

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón  

Aquesta creació d’Espai Dual es va presentar al Teatre Condal al mes de juny del 2016 i nosaltres no vam tenir l’oportunitat de veure-la; ara no hem volgut deixar passar l’ocasió d’anar a l’Off de la Villarroel on tenen programades 12 funcions fins al 23 de Maig.

Un divertidíssim espectacle on es combinen música, humor i teatre gestual. Un espectacle sense paraules on els tres intèrprets són capaços d’explicar un munt d’històries, només amb murmuris, sons o expressions en angles, francès o algun idioma inintel·ligible. Els tres són mims, són acròbates, són grans músics, són bons cantants, són actors, són clows, … ho són tot.

Blai Juanet Sanagustín, Marc Sastre i Oriol Pla estableixen des del minut u un joc de complicitat amb el públic que ens sentim arrossegats per la seva alegria i dinamisme. Per força hem de fer especial menció a la grandíssima fera escènica que es Oriol Pla, un actor que ens va enamorar amb la seva interpretació a RAGAZZO i que ens sorprèn cada vegada més per la seva expressivitat i capacitat de connexió amb cadascú de nosaltres. Amb un ritme vertiginós, el seu domini del cos és realment espectacular.

Blai Juanet ens mostra els seus dots d’equilibrista i Marc Sastre ens demostra com amb una guitarra es poden reproduir un munt de sons, a priori impensables.

Una proposta on s’encadenen gags intel·ligents amb un talent i una imaginació desbordant i que no deixen ni un minut de respir.

Un escriptor que escriu frenèticament a màquina, un viatge en cotxe o uns genets a cavall són alguns dels gags més hilarants de l’espectacle. Cinquanta minuts d’espectacle que es fan curts, molt curts.

En resum, un espectacle delirant, genial, divertit, superb. Un espectacle per gaudir, amb una qualitat fora mides.

BE GOD IS parteix de l’experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d’expressió llunyanes al text. Les interpretacions, en clau d’humor i amb pany musical, obren portes dramàtiques amb l’únic propòsit de fer gaudir l’espectador. La música, el teatre i el circ són els protagonistes d’aquest espectacle.

Aquest és el primer espectacle d’aquesta companyia que ha deixat bocabadats a tots els que l’han pogut veure.

Va guanyar el Premi al millor espectacle i al millor actor per Oriol Pla a la 20ª Mostra de Teatre de Barcelona- Teatre del Raval 2015. 

Direcció: Espai Dual
Intèrprets: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre
Producció: Espai Dual \ Management: Aina Juanet \ Disseny de llums: Núria Solina \ So: Pau Matas \ Maquillatge: Diana Pla \
Vídeo: Juan Gamero \ Fotografia: Clàudia Serrahima \ Escenografia: Xavi “Doctor” Mateu
Durada: 50 minuts 

5 pensaments sobre “– Teatre (234) – BE GOD IS (🐌🐌🐌🐌🐌) – L’Off de La Villarroel – 07.04.2017

 1. Imma C.

  Ganes de veure BE GOD IS, pot ser que les primeres representacions fossin a la Sala Fènix?
  Fa dies que volta., com també Ragazzo amb l´Oriol Pla.

  M´han parlat molt bé d´Hem escollit de l´Òscar Intente. Inútils Mots. Tots els dilluns d´abril a la Sala Fènix

  M'agrada

  Respon
  1. Miquel Gascon Autor de l'entrada

   “BE GOD IS” la pots veure a la Sala Villarroel en dies alterns. Crec que es va poder veure al Teatre Condal, però desconec si es va poder veure abans a la Fènix, però no crec. NO TE LA perdis de cap de les maneres, perquè realment paga molt la pena….. una joia.

   Referent a “HEM ESCOLLIT”, precisament anem aquesta nit a veure-la. També tenim bones referències. Vàrem reservar entrades abans de Setmana Santa. Potser demà veus la nostra crònica.

   Una abraçada

   M'agrada

   Respon
 2. xavicairo

  Bona tarda a tothom!

  L’espectacle ve al Teatre de Salt divendres i, abans de comprar les entrades, us volia traslladar dues preguntes :

  – Creieu que pot agradar també a públic infantil? Estaríem parlant de les nostres nebodes de 10 i 8 anys que ja són bones i entusiastes espectadores (…han vist espectacles dirigides teòricament a públic més adult com ‘Operetta’, “La flauta màgica” o també dansa contemporània com la del recorregut del Sismògraf)
  – L’espectacle és a peu dret o amb seients? Ho dic perquè al Teatre de Salt normalment es tria localitat, però en aquest cas veig que l’entrada és sense selecció. No esmenteu que fos així, per tant, imagino que seria asseguts.

  Gràcies per endavant.

  M'agrada

  Respon
  1. Miquel Gascon Autor de l'entrada

   Bona tarda Xavier

   Creiem que l’espectacle és perfectament assequible per les edats que estàs dient i encara més sàpiguen que són nanos que estan acostumats a veure espectacles d’Arts Escèniques. Creiem a més a més que s’ho passaran tan bé com vosaltres ….. o potser millor.

   A Barcelona els espectadors vam estar asseguts als seients de les grades de la Villarroel, com si estiguéssim veient una representació teatral a l’ús, malgrat que aquest espectacle és una barreja de Teatre, Circ i Concert de música.

   No us ho perdeu per res del món.

   M'agrada

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.