– Teatre (234) – BE GOD IS (馃悓馃悓馃悓馃悓馃悓) – L’Off de La Villarroel – 07.04.2017

BE GOD IS

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques –聽

Per Imma Barba & Miquel Gasc贸n

Aquesta creaci贸 d’Espai Dual es va presentar al Teatre Condal al mes de juny del 2016 i nosaltres no vam tenir l’oportunitat de veure-la; ara no hem volgut deixar passar l’ocasi贸 d’anar a l’Off de la Villarroel on tenen programades 12 funcions fins al 23 de Maig.

Un divertid铆ssim espectacle on es combinen m煤sica, humor i teatre gestual. Un espectacle sense paraules on els tres int猫rprets s贸n capa莽os d’explicar un munt d’hist貌ries, nom茅s amb murmuris, sons o expressions en angles, franc猫s o algun idioma inintel路ligible. Els tres s贸n mims, s贸n acr貌bates, s贸n grans m煤sics, s贸n bons cantants, s贸n actors, s贸n clows, … ho s贸n tot.

Blai Juanet Sanagust铆n, Marc Sastre i Oriol Pla estableixen des del minut u un joc de complicitat amb el p煤blic que ens sentim arrossegats per la seva alegria i dinamisme. Per for莽a hem de fer especial menci贸 a la grand铆ssima fera esc猫nica que es Oriol Pla, un actor que ens va enamorar amb la seva interpretaci贸 a RAGAZZO i que ens sorpr猫n cada vegada m茅s per la seva expressivitat i capacitat de connexi贸 amb cadasc煤 de nosaltres. Amb un ritme vertigin贸s, el seu domini del cos 茅s realment espectacular.

Blai Juanet ens mostra els seus dots d’equilibrista i Marc Sastre ens demostra com amb una guitarra es poden reproduir un munt de sons, a priori impensables.

Una proposta on s’encadenen gags intel路ligents amb un talent i una imaginaci贸 desbordant i que no deixen ni un minut de respir.

Un escriptor que escriu fren猫ticament a m脿quina, un viatge en cotxe o uns genets a cavall s贸n alguns dels gags m茅s hilarants de l’espectacle. Cinquanta minuts d’espectacle que es fan curts, molt curts.

En resum, un espectacle delirant, genial, divertit, superb. Un espectacle per gaudir, amb una qualitat fora mides.

BE GOD IS parteix de l鈥檈xperimentaci贸 art铆stica, de la creaci贸 col路lectiva i de vies d鈥檈xpressi贸 llunyanes al text. Les interpretacions, en clau d鈥檋umor i amb pany musical, obren portes dram脿tiques amb l鈥櫭簄ic prop貌sit de fer gaudir l鈥檈spectador.聽La m煤sica, el teatre i el circ s贸n els protagonistes d鈥檃quest espectacle.

Aquest 茅s el primer espectacle d鈥檃questa companyia que ha deixat bocabadats a tots els que l鈥檋an pogut veure.

Va guanyar el Premi al millor espectacle i al millor actor per Oriol Pla a la 20陋 Mostra de Teatre de Barcelona- Teatre del Raval 2015.聽

Direcci贸: Espai Dual
Int猫rprets: Blai Juanet Sanagust铆n, Oriol Pla i Marc Sastre
Producci贸: Espai Dual \ Management: Aina Juanet \ Disseny de llums: N煤ria Solina \ So: Pau Matas \ Maquillatge: Diana Pla \
V铆deo: Juan Gamero \ Fotografia: Cl脿udia Serrahima \ Escenografia: Xavi 鈥淒octor鈥 Mateu
Durada: 50 minuts

5 pensaments a “– Teatre (234) – BE GOD IS (馃悓馃悓馃悓馃悓馃悓) – L’Off de La Villarroel – 07.04.2017

 1. Imma C.

  Ganes de veure BE GOD IS, pot ser que les primeres representacions fossin a la Sala F猫nix?
  Fa dies que volta., com tamb茅 Ragazzo amb l麓Oriol Pla.

  M麓han parlat molt b茅 d麓Hem escollit de l麓脪scar Intente. In煤tils Mots. Tots els dilluns d麓abril a la Sala F猫nix

  Respon
  1. Miquel Gascon

   “BE GOD IS” la pots veure a la Sala Villarroel en dies alterns. Crec que es va poder veure al Teatre Condal, per貌 desconec si es va poder veure abans a la F猫nix, per貌 no crec. NO TE LA perdis de cap de les maneres, perqu猫 realment paga molt la pena….. una joia.

   Referent a “HEM ESCOLLIT”, precisament anem aquesta nit a veure-la. Tamb茅 tenim bones refer猫ncies. V脿rem reservar entrades abans de Setmana Santa. Potser dem脿 veus la nostra cr貌nica.

   Una abra莽ada

   Respon
 2. xavicairo

  Bona tarda a tothom!

  L’espectacle ve al Teatre de Salt divendres i, abans de comprar les entrades, us volia traslladar dues preguntes :

  – Creieu que pot agradar tamb茅 a p煤blic infantil? Estar铆em parlant de les nostres nebodes de 10 i 8 anys que ja s贸n bones i entusiastes espectadores (…han vist espectacles dirigides te貌ricament a p煤blic m茅s adult com ‘Operetta’, “La flauta m脿gica” o tamb茅 dansa contempor脿nia com la del recorregut del Sism貌graf)
  – L’espectacle 茅s a peu dret o amb seients? Ho dic perqu猫 al Teatre de Salt normalment es tria localitat, per貌 en aquest cas veig que l’entrada 茅s sense selecci贸. No esmenteu que fos aix铆, per tant, imagino que seria asseguts.

  Gr脿cies per endavant.

  Respon
  1. Miquel Gascon

   Bona tarda Xavier

   Creiem que l’espectacle 茅s perfectament assequible per les edats que est脿s dient i encara m茅s s脿piguen que s贸n nanos que estan acostumats a veure espectacles d’Arts Esc猫niques. Creiem a m茅s a m茅s que s’ho passaran tan b茅 com vosaltres ….. o potser millor.

   A Barcelona els espectadors vam estar asseguts als seients de les grades de la Villarroel, com si estigu茅ssim veient una representaci贸 teatral a l’煤s, malgrat que aquest espectacle 茅s una barreja de Teatre, Circ i Concert de m煤sica.

   No us ho perdeu per res del m贸n.

   Respon

Deixa un comentari