– Teatre (230) – ESTIMA’M QUE TINC PRESSA (🐌🐌🐌+🐚) – Badabadoc Teatre – 02.04.2017

ESTIMA’M QUE TINC PRESSA

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón  

Diumenge vam poder gaudir d’aquesta proposta de la companyia Xucrut Teatre a la Sala Badabadoc. En paraules de la pròpia companyia : “Estima’m que tinc pressa” és el nostre quart espectacle. La fermentació i la transformació que pateix la col fins a arribar a esdevenir la xucrut, és similar al procés de creació teatral: una fermentació d’idees, moviments, imatges, vivències que donen lloc a l’espectacle final”.

Una obra dirigida per Montse Bonet que ens parla de les relacions de parella, de l’amor i del desamor, de com aquestes relacions s’han d’adaptar per sobreviure en un món dominat per la cerca de la independència personal. Les crisis de parella i l’evolució de les relacions en el temps i de com afecta l’arribada de les noves tecnologies, i el seu impacte en les maneres de relacionar-se, imposant noves formes de coneixença i de relacions.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Júlia i Romeu, Ainhoa Roca i Albert Requena, són una parella tradicional, ella treballa a la ràdio i com cada dia es lleven i comenten els plans del dia i del cap de setmana. Un canvi de plans destarota l’estabilitat d’en Romeu que esclata i dóna pas a una petita crisi i a un qüestionament de la seva relació.

Les necessitats d’individualitat que imposa la nostra actual societat de consum s’acaba filtrant de tal manera a les nostres vides, que acaba xocant amb una idea de relació estable i duradora en el temps.

Una posada en escena acurada i dinàmica, amb tendresa i humor, basada en el text, i l’expressió corporal. Música en directe de la mà de Fraggel que, a part de participar com a actriu, ha compost la música que toca i canta durant l’espectacle.

A través d’un llenguatge fresc, corporal i dinàmic ESTIMA’M QUE TINC PRESSA proposa una manera diferent d’abordar els reptes d’estar en parella. Una història on tenen cabuda la tendresa, l’humor i també la picardia i el patetisme.

Creiem en romanticismes…? Tenir fills… És possible l’amor per Internet? Tenim temps per estimar? De què s’alimenta el desig?

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Una proposta que ens ha agradat molt, unes interpretacions convincents i entregades d’ambdós protagonistes que, interaccionen perfectament amb la tercera actriu de la proposta, i que actua una mica com a nexe d’unió, de lligam entre les escenes alhora que intenta ajudar des de fora, com a veu de la consciència, o com a Celestina, als dos membres de la parella que es troben perduts intentant trobar una manera d’apropar-se i recuperar el que han perdut.

Al final, veiem amb claredat que el que hem vist a l’escenari pot passar en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Creació i dramatúrgia: Montse Bonet, Xucrut Teatre I Fraggel
Direcció: Montse Bonet
Companyia: Xucrut Teatre
Intèrpretes: Ainhoa Roca, Albert Requena i Fraggel
Composició, veu i música: Fraggel \ Disseny de iluminació: Natàlia Ramos \ Tècnic de llums i so: Lluís Serra \ Fotografia: Xucrut Teatre \ Construcció: Betty Cau
Co-Producció: Pink Pepper
Durada: 60 minutos
Idioma: català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.