– Roda de premsa – V FESTIVAL jardins de PEDRALBES – Palau reial de Pedralbes – 30.03.2017 (rp86)

V FESTIVAL jardins de PEDRALBES – Roda de premsa

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

Per Miquel Gascón – 

Aquest passat dijous vaig tenir l’oportunitat de poder assistir a una roda de premsa especial que està més lligada al món de la música; va ser al Palau de Pedralbes, on es presentava la programació del Festival Jardins Pedralbes d’enguany, que arriba a la seva V Edició.

Un ambient totalment diferent del que estic acostumat en el món del Teatre i les Arts Escèniques, amb una sala absolutament plena i amb gent amb ganes de conèixer la programació.

Ens van presentar una ambiciosa programació, tant en noms del cartell com en nombre de concerts. Artistes internacionals com Rufus Wainwright, Art Garfunkel, Tony Bennett, Ludovico Einaudi o Gérard Depar- dieu es combinen amb els millors talents nacionals com Rosana, Jarabe de Palo, India Martínez o Pasión Vega.

En tan sols cinc anys, el Festival Jardins Pedralbes s’ha posicionat com una cita obligada per bona part dels barcelonins. Els jardins poc coneguts per molt barcelonins, es converteixen a partir del mes de juny en un oasi enmig de ciutat.

Aquest any, Festival Jardins Pedralbes presenta una novetat pionera a la ciutat. Per primera vegada en la història, alguns dels concerts que podran veure’s en el seu escenari també podran seguir-se en directe mitjançant unes pantalles que s’instal·laran en diferents localitzacions de Barcelona. D’aquesta forma, barris populars podran gaudir de les nits que ara solament podia conèixer el públic assistent al recinte.

Ens informen que seran 25 concerts, a més de dues jornades especials, el dia de la família i el de la música electrònica SoundEat. Els preus no ens els van avançar, malgrat que ens asseguren que mes del 72% dels concerts tenen un preu de menys de 50 €.

Del 5 de juny al 15 de juliol de 2017, Barcelona viurà la cinquena edició del Festival Jardins Pedralbes. Aquest any, el festival comptarà amb les actuacions de Rufus Wainwright, La Locomotora Negra, Kool & The Gang, Noa & Pasión Vega, Michael Bolton, India Martínez, Ludovico Einaudi, Manel, Belle and Sebastian, The Beach Boys, Tony Bennett, 2Cellos, Kris Kristofferson, Birdy, Gipsy Kings, Rosana, Sting, Broadway & West End Divas, Jarabe de Palo, Air, Yann Tiersen, Roger Hodgson, Juan Luis Guerra, Art Garfunkel i Gérard Depardieu.A més, la programació de l’Espai Village donarà l’oportunitat a propostes més joves.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Les entrades es podran comprar a partir de demà dilluns 3 d’abril al web del Festival http://www.festivalpedralbes.com

Deixa un comentari