– Roda de premsa – V FESTIVAL jardins de PEDRALBES – Palau reial de Pedralbes – 30.03.2017 (rp86)

V FESTIVAL jardins de PEDRALBES – Roda de premsa

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques

Per Miquel Gasc贸n –聽

Aquest passat dijous vaig tenir l’oportunitat de poder assistir a una roda de premsa especial que est脿 m茅s lligada al m贸n de la m煤sica; va ser al Palau de Pedralbes, on es presentava la programaci贸 del Festival Jardins Pedralbes d’enguany, que arriba a la seva V Edici贸.

Un ambient totalment diferent del que estic acostumat en el m贸n del Teatre i les Arts Esc猫niques, amb una sala absolutament plena i amb gent amb ganes de con猫ixer la programaci贸.

Ens van presentar una ambiciosa programaci贸, tant en noms del cartell com en nombre de concerts. Artistes internacionals com Rufus Wainwright, Art Garfunkel, Tony Bennett, Ludovico Einaudi o Ge虂rard Depar- dieu es combinen amb els millors talents nacionals com Rosana, Jarabe de Palo, India Marti虂nez o Pasio虂n Vega.

En tan sols cinc anys, el Festival Jardins Pedralbes s’ha posicionat com una cita obligada per bona part dels barcelonins. Els jardins poc coneguts per molt barcelonins, es converteixen a partir del mes de juny en un oasi enmig de ciutat.

Aquest any, Festival Jardins Pedralbes presenta una novetat pionera a la ciutat. Per primera vegada en la hist貌ria, alguns dels concerts que podran veure’s en el seu escenari tamb茅 podran seguir-se en directe mitjan莽ant unes pantalles que s’instal路laran en diferents localitzacions de Barcelona. D’aquesta forma, barris populars podran gaudir de les nits que ara solament podia con猫ixer el p煤blic assistent al recinte.

Ens informen que seran 25 concerts, a m茅s de dues jornades especials, el dia de la fam铆lia i el de la m煤sica electr貌nica SoundEat. Els preus no ens els van avan莽ar, malgrat que ens asseguren que mes del 72% dels concerts tenen un preu de menys de 50 鈧.

Del 5 de juny al 15 de juliol de 2017, Barcelona viur脿 la cinquena edici贸 del Festival Jardins Pedralbes. Aquest any, el festival comptar脿 amb les actuacions de Rufus Wainwright, La Locomotora Negra, Kool & The Gang, Noa & Pasi贸n Vega, Michael Bolton, India Mart铆nez, Ludovico Einaudi, Manel, Belle and Sebastian, The Beach Boys, Tony Bennett, 2Cellos, Kris Kristofferson, Birdy, Gipsy Kings, Rosana, Sting, Broadway & West End Divas, Jarabe de Palo, Air, Yann Tiersen, Roger Hodgson, Juan Luis Guerra, Art Garfunkel i G茅rard Depardieu.A m茅s, la programaci贸 de l’Espai Village donar脿 l’oportunitat a propostes m茅s joves.

This slideshow requires JavaScript.

Les entrades es podran comprar a partir de dem脿 dilluns 3 d’abril al web del Festival http://www.festivalpedralbes.com

Leave a Reply