– Roda de premsa INVISIBLE, El Musical – Fabrica Moritz (Eixample Teatre) – 14.02.2017 (rp67)

INVISIBLE, El Musical – Roda de premsa

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

Per Miquel Gascón – 

El passat dimarts 14 de febrer vaig poder assistir a la presentació d’un nou Musical en llengua castellana, que es representarà al Eixample Teatre de Barcelona. La presentació va ser a la Fàbrica Moritz de la Ronda Sant Antoni de Barcelona.

INVISIBLE, es tracta d’un Musical de mitjà format, dirigit per Alícia Serrat (directora de Mierda de Artista i co-autora de Pegados) a partir d’un text que ha estat escrit per Sílvia Navarro (El test) i amb la direcció musical i composició d’Ernest Fuster.

INVISIBLE, el Musical - Roda de premsa - Voltar i Voltar

Un musical amb un toc de ciència-ficció que parla de la fama i les seves conseqüències, de la pèrdua i la necessitat, del dolor i del record per a superar les nostres pors i continuar vivint. Invisible aprofundeix sobre la vulnerabilitat dels protagonistes quan aquests decideixen esborrar els seus records per començar de zero.

Els tres protagonistes d’INVISIBLE són: l’Alex (Lucía Torres), una estrella de la música farta de la seva exposició i el Noah (Adrián Rodríguez), un jove milionari amb una experiència traumàtica, decideixen entrar a la corporació WhiteInk per a sotmetre’s a un procés d’esborrament de memòria, per tal d’aconseguir oblidar la seva vida anterior i començar de nou. Sasha (Paula Berenguer), la doctora idealista de WhiteInk, serà la guia dels protagonistes al procés de ‘desintoxicació’ dels seus records més dolorosos i traumàtics.

INVISIBLE, el Musical - Roda de premsa 2 - Voltar i Voltar

La música és original, malgrat que de moment per manca del pressupost necessari, s’estrenarà amb el so de la música “enllaunat”, però amb les veus dels actors/cantants en directe i amb la intenció de poder-ho fer en un futur pròxim amb els músics en directe.

L’estrena serà aquest 7 de marc, malgrat que es podrà veure en funcions prèvies a partir del dia 3.

Es tracta d’una producció de Toni Luque, Producciones Teatrales.

Per altra banda al començament de la roda de premsa, ens van oferir un parell de cançons del Musical, que vaig poder gravar, amb la intenció d’oferir-vos-les en aquesta crònica.

Us deixo, com ja comença a ser costum,  l’àudio de la roda de premsa….

 

cargol-transparent

Deixa un comentari