– Roda de premsa INVISIBLE, El Musical – Fabrica Moritz (Eixample Teatre) – 14.02.2017 (rp67)

INVISIBLE, El Musical – Roda de premsa

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques

Per Miquel Gasc贸n –聽

El passat dimarts 14 de febrer vaig poder assistir a la presentaci贸 d’un nou Musical en llengua castellana, que es representar脿 al Eixample Teatre聽de Barcelona. La presentaci贸 va ser a la F脿brica Moritz de la Ronda Sant Antoni de Barcelona.

INVISIBLE, es tracta d’un Musical de mitj脿 format, dirigit per Al铆cia Serrat (directora de Mierda de Artista i co-autora de Pegados) a partir d’un text que ha estat escrit per S铆lvia Navarro (El test) i amb la direcci贸 musical i composici贸 d’Ernest Fuster.

INVISIBLE, el Musical - Roda de premsa - Voltar i Voltar

Un musical amb un toc de ci猫ncia-ficci贸 que parla de la fama i les seves conseq眉猫ncies, de la p猫rdua i la necessitat, del dolor i del record per a superar les nostres pors i continuar vivint. Invisible aprofundeix sobre la vulnerabilitat dels protagonistes quan aquests decideixen esborrar els seus records per comen莽ar de zero.

Els tres protagonistes d’INVISIBLE s贸n: l’Alex (Luc铆a Torres), una estrella de la m煤sica farta de la seva exposici贸 i el Noah (Adri谩n Rodr铆guez), un jove milionari amb una experi猫ncia traum脿tica, decideixen entrar a la corporaci贸 WhiteInk per a sotmetre’s a un proc茅s d’esborrament de mem貌ria, per tal d’aconseguir oblidar la seva vida anterior i comen莽ar de nou. Sasha (Paula Berenguer), la doctora idealista de WhiteInk, ser脿 la guia dels protagonistes al proc茅s de ‘desintoxicaci贸’ dels seus records m茅s dolorosos i traum脿tics.

INVISIBLE, el Musical - Roda de premsa 2 - Voltar i Voltar

La m煤sica 茅s original, malgrat que de moment per manca del pressupost necessari, s’estrenar脿 amb el so de la m煤sica “enllaunat”, per貌 amb les veus dels actors/cantants en directe i amb la intenci贸 de poder-ho fer en un futur pr貌xim amb els m煤sics en directe.

L’estrena ser脿 aquest 7 de marc, malgrat que es podr脿 veure en funcions pr猫vies a partir del dia 3.

Es tracta d’una producci贸 de Toni Luque, Producciones Teatrales.

Per altra banda al comen莽ament de la roda de premsa, ens van oferir un parell de can莽ons del Musical, que vaig poder gravar, amb la intenci贸 d’oferir-vos-les en aquesta cr貌nica.

Us deixo, com ja comen莽a a ser costum, 聽l’脿udio de la roda de premsa….

 

cargol-transparent

Leave a Reply