– Concert( M09) – GRAN CONCERT per les persones REFUGIADES – Palau Sant Jordi (🐌🐌🐌🐌) – 11.02.2017

GRAN CONCERT per les persones REFUGIADES

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón  

Com ja sabeu els que ens llegiu sovint d’ençà que ens vam assabentar que es celebraria aquest concert, els Voltaires ens vàrem voler implicar des de bon començament. És per això que vàrem acudir a la roda de premsa de presentació i tot seguit vam ser dels primers a comprar les entrades, malgrat que sabíem del cert que es retransmetria en directe per TV3.

This slideshow requires JavaScript.

Malauradament, malgrat que posteriorment vaig demanar acreditació (que no invitació) per poder cobrir l’esdeveniment amb les nostres pròpies fotografies a prop de l’escenari, sembla que això no va ser possible, perquè segons ens van indicar, l’espai destinat als mitjans estava més que cobert i era impossible encabir més persones. Després comprovaríem amb els nostres propis ulls que l’espai dedicat a “premsa i mitjans” va restar gairebé buit durant tot el concert.

No pretenem pas ara fer una crònica del concert, perquè tothom que va voler, el va poder veure o en directe o a travès de la televisió…. però si deixar constància pel record en aquest espai.

Hem volgut penjar algunes fotografies que ens han estat facilitades i també alguns vídeos i fotografies nostres, perquè en un futur poguéssim recordar l’ambient ple d’emoció d’aquest concert irrepetible.

També us deixem l’enllaç del vídeo de TV3 amb la retransmissió sencera del concert…

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/concert-volem-acollir/concert-volem-acollir/video/5650350/

Els Voltaires sortim en el moment 1:01:27…. a veure si ens veieu !!!

Un concert que ens costarà oblidar !!!

benvinguts-regugiats

Leave a Reply