– Roda de premsa ESCAPE SHOW – Teatre Poliorama (rp61) – 31.01.2017

SCAPE SHOW  – Roda de premsa

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

Per Miquel Gascón – 

El mateix dimarts passat, immediatament després de la Roda de premsa de “Muñeca de Porcelana”, en el mateix Teatre Poliorama va haver-hi una altra presentació que es representarà tots els dissabtes a les 19 hores, a partir d’avui 4 de febrer en aquest Teatre; es tracta de ESCAPE SHOW, un espectacle en què podran participar fins a 600 persones tancades en el Teatre, durant 90 intensos minuts, en un joc participatiu, en el que escapes o mors.

escape-show-roda-de-premsa-teatre-poliorama-voltar-i-voltar-1

Seran 90 minuts d’infart per trobar l’antídot del “gas”, amb el qual els espectadors hauran estat intoxicats. Un espectacle interactiu on els espectadors hauran de resoldre enigmes, observar, superar proves, contestar preguntes, prendre decisions, col·laborar amb la resta del públic i tot a temps real.

L’espectacle on ESCAPES O MORS, un format teatral totalment nou que adapta el concepte Escape Room a un escenari on els convidats especials són totes les persones del públic que vingui a veure l’espectacle.

escape-show-roda-de-premsa-teatre-poliorama-voltar-i-voltar-2

Basat en el concepte de moda Escape Room, ESCAPE SHOW és el primer espectacle on els participants, és a dir el públic, es juga la vida perquè… o escapa o mor!

En format late-night, es tracta d’un nou concepte d’espectacle interactiu on guiats per la presentadora, Clara Cape, els seus ajudants, “els Marcels”, i sota les ordres del famós assassí en sèrie Jason Room, el públic s’endinsa dins d’un extravagant concurs ple de proves adrenalítiques que haurà de resoldre si vol trobar la forma d’escapar.

escape-show-roda-de-premsa-teatre-poliorama-voltar-i-voltar-3

Us deixem l’àudio de la roda de premsa, per si voleu tenir més informació d’aquest espectacle.

scape-cargol

 

Leave a Reply