– Roda de premsa RONDALLES MALLORQUINES i PROGRAMACIÓ CABARETS – El Maldà (rp53) – 18.01.2017

RONDALLES MALLORQUINES i PROGRAMACIÓ CABARETS – Roda de premsa

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

Per Miquel Gascón – 

Ahir dimecres a El Maldà es van presentar ni més ni menys que quatre espectacles, encara que un d’ells, CLOSE TO LIZA ja s’ha pogut veure des de principis de gener.

RONDALLES MALLORQUINES, torna novament en el que serà el tercer any consecutiu que es programa sempre pels vols de Sant Antoni; aquesta vegada els quatre actors de sempre, Catalina Florit, Nies Jaume, Salvador Miralles i Àlvar Triay, seran dirigits per quatre directors diferents en cada una de les sessions, que se celebraran els diumenges 22 i 29 de gener i el 5 i 12 de febrer, a les 12 del matí. Els directors seran Marc Rosich, Sergi Baos, Alicia Gorina i Aina Tur.; amb ells es configurarà un espectacle diferent per cada jornada, seleccionant diferents rondalles mallorquines, que van sorgir com a contes de tradició oral i popular.

Us deixo l’enllaç amb un fragment d’àudio de la presentació d’aquest espectacle…

PROGRAMACIÓ CABARETS

1 – CLOSE TO LIZA – Es tracta d’un Musical sobre la vida de Liza Minnelli, amb la veu de Virginia Martínez, direcció artística de Xavi Casan i direcció musical i interpretació al piano de Dani Campos.

Un recorregut pels moments més emocionants de la trajectòria de Liza Minnelli, despullant la seva essència amb una instrumentació minimalista.

Es podrà veure tots els dilluns fins al 27 de febrer.

dani-campos-i-xavi-casan-a-la-roda-de-premsa-a-el-malda-programacio-cabaret-voltar-i-voltar-1

Us deixo l’enllaç amb un fragment d’àudio de la presentació d’aquest espectacle…

2QUE FUE DE ANDRÉS VILLARROSA ? – Vol ser una mena d’homenatge a aquest cantant que fa uns 20 anys va desaparèixer de l’escena, després d’actuar pels envelats més tronats del país i les seves actuacions a la Bodega Bohèmia. Conegut com “el cantante melódico del trémolo metódico”, ara Andrés Villarrosa, ha tret el perruquí del calaix i les jaquetes llampants de l’armari, perquè tornin a veure la llum del dia.

A partir d’una idea d’Oriol Genís, en March Rosich, ha escrit una dramatúrgia que també dirigeix i que ens descobrirà novament a aquest cantant, amb cançons emblemàtiques com “Hermano”, “Vaya chófer” o “Mambo Caracoles”.

marc-rosich-a-la-roda-de-premsa-a-el-malda-programacio-cabaret-voltar-i-voltar-1

Us deixo l’enllaç amb un fragment d’àudio de la presentació d’aquest espectacle…

Aquest espectacle es podrà veure al mes de març en aquest Teatre.

Com en Andrés Villarrosa no es va presentar a la roda de premsa, Óscar Machancoses (nous arranjaments i recuperació de bandes) … i el mateix Marc Rosich, ens van fer una “demo” que segurament passarà als anals de la història, a partir d’aquesta publicació….

3MISSIS BROWNIE – Ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada pel seu únic amic, un entranyable pianista i d’una jove cuidadora, Misses Brownies viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant. L’espectacle mirarà amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol persona.

La idea original és de Laura Guiteras, que també és l’única actriu i cantant de l’espectacle. Una proposta escènica de la Cia Teatre Nu, que es podrà veure els dilluns de maig i juny vinents.

cargol-de-cabaret

Deixa un comentari