– Roda de premsa – GRAN CONCERT per les persones REFUGIADES – Sala Apolo (rp50) – 10.01.2017

GRAN CONCERT per les persones REFUGIADES – Roda de premsa –

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

Per Miquel Gascón – 

Feia molts anys que no m’apropava a la Sala Apolo i aquest dimecres ho vaig fer per assistir a la roda de premsa de presentació del GRAN CONCERT per les persones REFUGIADES, que se celebrarà l’11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La campanya per l’acollida “Casa nostra, casa vostra” reunirà una cinquantena dels artistes més destacats del país en aquest Concert. Tots els beneficis que s’obtinguin del concert es destinaran a projectes d’organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de trànsit.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els artistes que participaran al Gran Concert per a les Persones Refugiades són: Txarango; Antonio Orozco; Lluís Llach i Sílvia Bel; Manolo García; Macaco; Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra; Amaral; Los chichos; Roger Mas; Paco Ibañez; Joan Dausà; Marina Rossell; Ismael Serrano; Aziza Brahim; Barcelona Gipsy Balkan Orchestra; Feras Almalat; Cheb Balowsky; 1st African Gospel Choir; Peripatètics de Merlí; Colla Vella dels Xiquets de Valls; Minyons de Terrassa; Castellers de Vilafranca; Colla Jove de Tarragona; Orquestra Simfònica de l’ESMUC; Coral Carmina; Manu Guix; Companyia Elèctrica Dharma; Santi Balmes; Gossos; Jofre Bardagí; Feras Almalat; Gemma Humet; Judit Neddermann; Sílvia Comas; Núria Graham; Pemi Fortuny; Lucrecia; Gertrudis; Lax’n’Busto; Bonobos; Itaca Band; La Sra. Tomasa; Clara Peya; Guillem Roma; Oriol Barri; Joan Masdeu; Sara Pi; Edna i Kathy Say; Anna Roig; Andrea Motis; Elena Gadel i Ivette Nadal.

gran-concert-pels-refuguiats-sala-apolo-voltar-i-voltar-6

L’espectacle es fa amb la direcció artística de “Casa nostra, casa vostra, la direcció escènica de La Fura dels Baus, la producció del Primavera Sound i la col·laboració de Canet Rock.

El Gran Concert per a les Persones refugiades relatarà la vida d’una persona que cerca refugi, i els tres blocs de l’espectacle correspondran amb les tres parts del seu viatge: l’origen, que és la guerra, la destrucció o la misèria; el trajecte, que és el perill dels mars i les fronteres, i l’arribada, que sovint acaba comportant aturar la vida en un camp de refugiats.

Per comprar entrades d’aquest esdeveniment imperdible, només heu de clicar AQUÍ 

gran-concert-pels-refuguiats-sala-apolo-voltar-i-voltar-7

Les grans dates de la campanya Casa nostra, casa vostra:

  • 5 de febrer Gran recollida de signatures: Nombroses ciutats de tota Catalunya preparen una gran mobilització simultània per donar a conèixer la campanya a tot el territori i multiplicar el número d’adhesions al manifest
  • 11 de febrer Gran concert per a les persones refugiades: Una cinquantena d’artistes pugen a l’escenari del Palau Sant Jordi en un espectacle a favor de l’acollida
  • 18 de febrer Gran manifestació a Barcelona: La mobilització més gran que s’hagi fet mai a Europa des de l’esclat de l’actual crisi del refugi arrencarà de la plaça Universitat i acabarà davant del mar Mediterrani, on l’any passat més de 5.000 persones van perdre la vida.

Diferents .... però sempre AMICS

Diferents …. però sempre AMICS

Deixa un comentari