– Teatre (140) – ID de Les Kuatre (🐌🐌🐌) – Sala Hiroshima – 23.12.2016

ID de Les Kuatre

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques – 

Per Imma Barba & Miquel Gascón  

Després d’un intens dia de cuina preparant el sopar de la Nit de Nadal per catorze persones i l’escudella del Nadal, vam fer cap a la Sala Hiroshima on havíem estat convidats per Les Kuatre.

I que és les Kuatre ??? Les Kuatre dona nom als alumnes de 3r de Grau d’Acting d’Esart.

ESART és una institució acadèmica creada pel Grup Montcau, grup dedicat a l’ensenyament des del 1965 i que ha evolucionat obrint una línia de formació en l’àmbit de les Arts Escèniques, Música i Imatge, potenciant la creativitat individual, la innovació i unint-lo als coneixements empresarials i la capacitat emprenedora per facilitar als alumnes un futur on poder desenvolupar-se.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Arnau Marin és el director d’aquesta proposta escènica i ens fa la presentació del treball dels quatre alumnes que han participat en aquesta obra de creació col·lectiva que, a través dels diferents llenguatges artístics, investiga i es qüestiona el concepte d’identitat.

Un treball de deu setmanes on han estat acompanyats per cinc coachs: Montserrat Prat, Àngels Bassas, Joan Vázquez, Ariadna Peya (present a la sala) i Maria Canellas.

Quatre són els alumnes que ens deixaran gratament sorpresos en acabar la representació, Laura Roqué, Núria Serra, Albert Baldoma i Judit Ferrer, tots quatre amb unes personalitats ben diferents però que aconsegueixen un treball rodó. Ens parlen de la identitat, de la necessitat imposada en la nostra societat de tenir una identitat pròpia, diferent i alhora que no sigui gaire diferent de la resta de la societat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

És important saber qui ets, però sembla que és més important que els altres creguin que saps qui ets, amb independència que interiorment no ho tinguis clar. És important que siguis el que la gent espera que siguis, la imatge que els altres tenen de tu ha de primar per sobre de la imatge que voldries donar. I perque??? Per què ens hem de sotmetre a totes aquestes imposicions ??? Per què no podem ser allò que realment som ????

Una barreja de diferents arts escèniques i amb l’incorporació d’elements audiovisuals, on cada un dels actors ens va desvetllant notes del seu passat, un passat que real o no marca les seves vides  i que condiciona el seu ser, la seva identitat.

Un text per pensar, per provocar preguntes i respostes.

Unes interpretacions convincents i amb una enorme entrega.

Realment, una grata sorpresa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Autor: Obra de creació col.lectiva
Director: Arnau Marin
Actors creadors: Laura Roqué, Núria Serra, Albert Baldoma, Judit Ferrer
Idiomes: Català, castellà I angles
Durada: 70 minuts

Deixa un comentari