– Roda de premsa EL TEST – Hotel Internacional – Sala Muntaner 13.12.2016 (rp47)

EL TEST – Roda de premsa –

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

Per Miquel Gascón – 

Una producció que ja va triomfar la temporada passada a la Sala Muntaner i que en el moment d’haver de deixar la Sala, ho va fer amb la platea plena.

Ara torna durant 6 setmanes a partir d’avui 14 de desembre fins al 22 de gener, amb alguna renovació en el cast; continuen David Vert i Dolo Beltrán i s’incorporen Sergio Caballero i Clàudia Costas.(Nota: com Dolo Beltrán està en avançat estat de gestació, pròximament serà substituïda per l’actriu Carme Poll).

roda-de-premsa-el-test-h-iinternacional-voltar-i-voltar-1

Una tragicomèdia escrita per Jordi Vallejo i dirigida per Cristina Clemente, que després de representar-se a la Muntaner ja ha realitzat una gira pels països catalans de més de 50 bolos….. i que també té previst fer gira aquesta temporada; per primera vegada un teatre públic valencià, el Teatre Principal de València acollirà aquesta producció en català, durant una setmana al mes de febrer. Per altra banda, amb uns altres intèrprets i en castellà també s’està representant a Madrid actualment.

Què escolliries 100.000 € ara mateix o 1.000.000 € d’aquí a deu anys ?

Aquest és el dilema al qual s’enfronten l’Hèctor i la Paula, un matrimoni amb problemes econòmics, quan un bon amic de la parella, en Toni, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica. Els protagonistes es coneixen de tota la vida, perquè havien estudiat junts i ara es troben per sopar a casa de la parella més ben situada econòmicament.

La decisió que ha de prendre el nostre matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar 10 interminables anys per guanyar 10 cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple text de personalitat, anirà a poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels personatges, els obligarà a posar preu als seus principis, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.

roda-de-premsa-el-test-h-iinternacional-voltar-i-voltar-2

Es tracta d’una obra molt coral, en el que cap personatge domina sobre la resta. La Directora Cristina Clemente, ha encoratjat als nous intèrprets, a no copiar el que feien els anteriors sinó a replantejar-se la seva feina de nou, buscant sempre que sigui el més humana possible, per fer-la propera al públic i en certa manera se sentin atrapats.

Malgrat que la gent riurà molt, no es tracta solament d’una comèdia, perquè en sortir del Teatre, els espectadors es veuran convidats a la reflexió.

cargol-i-diners

Deixa un comentari