– Roda de premsa EL TEST – Hotel Internacional – Sala Muntaner 13.12.2016 (rp47)

EL TEST聽– Roda de premsa –

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Esc猫niques

Per Miquel Gasc贸n –聽

Una producci贸 que ja va triomfar la temporada passada a la Sala Muntaner i que en el moment d’haver de deixar la Sala, ho va fer amb la platea plena.

Ara torna durant 6 setmanes a partir d’avui 14 de desembre fins al 22 de gener, amb alguna renovaci贸 en el cast; continuen David Vert i Dolo Beltr谩n i s’incorporen Sergio Caballero i Cl脿udia Costas.(Nota: com Dolo Beltr谩n est脿 en avan莽at estat de gestaci贸, pr貌ximament ser脿 substitu茂da per l’actriu Carme Poll).

roda-de-premsa-el-test-h-iinternacional-voltar-i-voltar-1

Una tragicom猫dia escrita per Jordi Vallejo i dirigida per Cristina Clemente, que despr茅s de representar-se a la Muntaner ja ha realitzat una gira pels pa茂sos catalans de m茅s de 50 bolos….. i que tamb茅 t茅 previst fer gira aquesta temporada; per primera vegada un teatre p煤blic valenci脿, el Teatre Principal de Val猫ncia acollir脿 aquesta producci贸 en catal脿, durant una setmana al mes de febrer. Per altra banda, amb uns altres int猫rprets i en castell脿 tamb茅 s’est脿 representant a Madrid actualment.

Qu猫 escolliries 100.000 鈧 ara mateix o 1.000.000 鈧 d’aqu铆 a deu anys ?

Aquest 茅s el dilema al qual s’enfronten l’H猫ctor i la Paula, un matrimoni amb problemes econ貌mics, quan un bon amic de la parella, en Toni, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psic貌loga molt exitosa i medi脿tica. Els protagonistes es coneixen de tota la vida, perqu猫 havien estudiat junts i ara es troben per sopar a casa de la parella m茅s ben situada econ貌micament.

La decisi贸 que ha de prendre el nostre matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar 10 interminables anys per guanyar 10 cops m茅s. El que comen莽a sent un sup貌sit te貌ric, un simple text de personalitat, anir脿 a poc a poc despullant les personalitats i els secrets m茅s profunds dels personatges, els obligar脿 a posar preu als seus principis, finalment, els empenyer脿 a prendre una decisi贸 que els canviar脿 la vida. Qui sap si per sempre.

roda-de-premsa-el-test-h-iinternacional-voltar-i-voltar-2

Es tracta d’una obra molt coral, en el que cap personatge domina sobre la resta. La Directora Cristina Clemente, ha encoratjat als nous int猫rprets, a no copiar el que feien els anteriors sin贸 a replantejar-se la seva feina de nou, buscant sempre que sigui el m茅s humana possible, per fer-la propera al p煤blic i en certa manera se sentin atrapats.

Malgrat que la gent riur脿 molt, no es tracta solament d’una com猫dia, perqu猫 en sortir del Teatre, els espectadors es veuran convidats a la reflexi贸.

cargol-i-diners

Leave a Reply