– Roda de premsa – MOLT SOROLL PER NO RES – TNC (rp38) – 21.11.2016

MOLT SOROLL PER NO RES – Roda de premsa –

VOLTAR i VOLTAR per les Arts Escèniques

Per Miquel Gascón – 
Dilluns passat una roda de premsa per presentar novament un dels èxits de la temporada passada i sobretot per presentar als actors que renovaran el repartiment …  i és que 8 dels 15 actors són de nova incorporació en aquesta proposta escènica, malgrat que ens asseguren que no variarà gens del que ja es va poder veure, si no és els nous matisos d’interpretació que cada un d’ells segurament aportarà.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MOLT SOROLL PER NO RES, de William Shakespeare i amb direcció d’Àngel Llàcer i direcció musical de Manu Guix, torna doncs a la Sala Gran del TNC, després d’aplegar més de 30.000 espectadors la temporada passada. L’estrena oficial serà demà dijous 24 de novembre.

Àngel Llàcer situa la comèdia més festiva de Shakespeare durant l’època daurada del cinema popular americà dels anys cinquanta, i transforma la mascarada dels amants de Sicília en l’ebullició d’un plató que posarà en crisi la frontera que separa ficció i realitat.

 Entre el desig i l’orgull, els amors i les inseguretats, una gran companyia d’actors i actrius ballarà al ritme de la música en directe de Cole Porter, per convertir aquesta comèdia romàntica, tenyida per les ombres del melodrama, en un apassionat cant a la vida. Una apologia de la sensualitat com a motor de la nostra existència.

Els actors i actrius de l’espectacle són: David Verdaguer, Sílvia Abril, Aida Oset, Josep Palau, Jordi Coll, Lloll Bertran, Albert Triola, Òscar Muñoz, Guillem Albà, Víctor Gómez, Georgia Stewart, Jordi Vidal, Màrcia Cisteró, Enric Cambray i Pau Ferran (aquest últim serà el que substituirà a Àngel Llàcer en el paper de director en la representació). Els actors en marcats en color blau són els de nova incorporació.

En la roda de premsa que en primer terme presenta el director del TNC Xavier Albertí, prenen la paraula gairebé tots els nous actors que s’incorporen en aquesta ocasió, així com el director de la proposta Àngel Llàcer, que dóna explícitament les gràcies per la gran ajuda que en aquesta ocasió ha tingut de la mà de Daniel J. Meyer com assistent de Direcció, que ha aconseguit en solament 3 setmanes d’assajos, aixecar novament aquesta enorme superproducció, que a causa de les seves especials característiques, únicament es podrà veure al Teatre Nacional de Catalunya.

Malgrat que té bones paraules per tots els actors, tant pels que ja tenen experiència en aquest espectacle i els nous, comenta que està molt sorprès per la gran professionalitat i estat de gràcia dels que ara s’han incorporat, perquè sembla que ho han fet tota la vida.

En aquesta ocasió va fer càsting únicament per trobar dos actors i parla especialment de la troballa de Georgia Stewart que debuta als escenaris en aquesta proposta i ni més ni menys que a la Sala Gran del TNC, de la que afirma que descobrirem una gran veu.

Com a curiositat l’altre actor elegit en el càsting, ens explica que ara fa 10 anys va començar en aquest món del Teatre a treballar com acomodador al TNC i que al que guanyava es podia pagar els estudis en l’Institut del Teatre; per ell arribar ara a actuar en aquesta Sala és tot un honor.

roda-de-premsa-molt-soroll-per-no-res-tnc-voltar-i-voltar-1

Abans de finalitzar la roda de premsa, es vol subratllar que en aquest Musical tota la Música és interpretada en directe, ja que contarà novament amb una orquestra de 10 músics dalt de l’escenari i inclús els cors que s’escolen són interpretats en directe per la mateixa companyia; en cap moment es podrà escoltar música enllaunada.

Podrem veure aquest espectacle fins a l’1 de gener del 2017.cargol-sorollos

2 pensaments a “– Roda de premsa – MOLT SOROLL PER NO RES – TNC (rp38) – 21.11.2016

    1. Miquel Gascon

      Ens alegrem de què t’hagi agradat. Nosaltres ara tornarem a veure-la, però haurem d’esperar fins divendres 9 de desembre. Gràcies per comentar i donar a conèixer la teva opinió. Una abraçada

      Respon

Deixa un comentari