– Voltar per la Literatura – EN TIERRA DE NADIE de Olalla Garcia (🐌🐌🐌🐌) – (L01)

Per Imma Barba

EN TIERRA DE NADIE de Olalla Garcia

La protagonista d’aquesta novel·la es Adela Soriana, que treballa com a freelance per a una editorial al mateix temps que va escrivint la seva pròpia novel·la amb el somni d’arribar a
ser una gran escriptora. Aquest somni l’ha portat a fer de “negre” d’una presentadora de televisió queentierradenadie rep tots els elogis per un llibre que no ha escrit. 

Malgrat tot, Adela és feliç, porta una vida que la satisfà plenament amb una parella, Fran, que es dedica al món dels videojocs i està a punt d’aconseguir un gran contracte. Compta amb una gran i esbojarrada amiga, Tris i setmanalment va a visitar a la seva àvia, Sonia, que viu reclosa en una residència i pateix una malaltia mental.

De cop i volta tot el seu món es comença a desintegrar, tot el que li donava seguretat i confiança desapareix, el que sembla un somni és real i la realitat sembla un mal somni. Les persones que l’envolten confonen encara mes la seva realitat que es va desdibuixant.

La seva mascota Fujur, ha desaparegut ?? ha existit realment ??

Perquè Fran ha canviat la seva forma de vestir ??

I Juanjo, ja no treballa a la mateixa empresa que Fran ??

Una trama apassionant que m’ha mantingut enganxada des de les primeres línies i m’ha portat de la mà a un final inesperat amb un gir argumental sorprenent. Una novel·la de misteri que m’ha transmès l’angoixa de la protagonista que no acaba d’entendre com la seva vida perd el sentit i lluita desesperadament per recuperar la seva realitat.

Una novel·la que ens parla del món editorial i totes les dificultats dels autors per mantenir la seva obra com ells l’han concebut, ens parla del màrqueting que envolta la publicació d’un llibre, del treball a l’ombra dels “negres” i en general d’un món desconegut però que l’autora coneix a la perfecció.

Una magnífica novel·la, un thriller diferent i sorprenent.

olalla_garcia

Olalla Garcia va néixer a Madrid en 1973 i va estudiar historia. Ha viscut a diferents ciutats del món i ha estat professora de literatura a la universitat. Especialitzada en novel·les històriques aquest és el seu cinquè llibre i el primer thriller. Ha traduït al castellà obres d’autors clàssics i moderns i també treballa en el camp de la investigació històrica i ha publicat nombrosos articles en aquest camp.

Les seves novel·les anteriors publicades són:

 • Ardashir. Rey de Persia (Suma, 2005)
 • Las puertas de seda (Espasa, 2007)
 • El jardín de Hipatia (Espasa, 2009)
 • Rito de paso (Ediciones B, 2014)

Cargol en terra de ningu

4 pensaments a “– Voltar per la Literatura – EN TIERRA DE NADIE de Olalla Garcia (🐌🐌🐌🐌) – (L01)

 1. c.barba.perez@gmail.com

  Lo pondré a la lista de libros pendientes. Este verano me he leido los de Imma Monsó y ahora estoy con uno de Toni Hill. Tus recomendaciones siempre me vienen bien. Besos

  Respon
  1. Imma Barba

   Me alegro que te gusten, yo disfruto mucho con la lectura y todos los libros me gustan por alguna cosa. Este en concreto es un thriller, quizás el género que mas me gusta, pero totalmente diferente a cualquiera que hayas leído. Ya me dirás. Un beso.

   Respon
 2. c.barba.perez@gmail.com

  Acabo de terminar una novela de Toni Hill titulada EL VERANO DE LOS JUGUETES MUERTOS. Me ha enganchado y gustado mucho. La que tú decias no´está en las Bibliotecas de Madrid de momento. La seguiré buscando. Besos. Tu hermana preferida

  Respon

Deixa un comentari