– Circ – Centre de les Arts del Circ ROGELIO RIVEL (🐌🐌🐌) – Mercat de les Flors – Vestíbul – 16/04/2016

El segon espectacle que vàrem poder veure dissabte passat al Mercat de les Flors, dins del cicle “Circ d’ara mateix”, es va representar en el mateix vestíbul i era gratuït. Es tracta d’un espectacle creat pels mateixos estudiants del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, en un treball d’investigació i creació pròpia amb les aportacions d’ulls externs, tant sobre els números com sobre la creació col·lectiva.

Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel - Mercat de les Flors - 1

Són mostres creades a partir d’una investigació personal sobre tècniques concretes que s’afegeixen a una recerca col·lectiva on aquestes tècniques es desenvolupen, es transformen i s’enriqueixen.

Les tècniques de Circ amb les quals es treballa són verticals, trapezi, cintes, malabars, acrodansa i equilibris acrobàtics.

Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel - Mercat de les Flors - 3

Un espectacle que ens va agradar força, sobretot perquè tenim poques oportunitats de veure aquestes tècniques circenses de tan a prop i a més a més fora d’una carpa de circ. Però crec que en aquest cas sobren les paraules i molt millor que veieu per vosaltres mateixos unes seqüencies d’alguns números que vàrem poder veure.

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel neix amb un curs pilot l’any 1999 i ja l’any 2000 s’instal·la a la primera vela en uns terrenys cedits pel districte de Nou Barris a l’Associació de Circ Rogelio Rivel.  Amb aquesta vela es crea un espai històric a Barcelona, dedicat especialment al circ i principalment a la formació i la creació, un espai que és un lloc de trobada, d’entrenament i d’intercanvi. Nascut i desenvolupat en base a l’esforç i voluntarisme d’un equip de professors, artistes i gestors, el Centre és, actualment, un projecte consolidat i reconegut a nivell europeu com a membre de la FEDEC (Federació Europea d’Escoles de Circ) com a escola preparatòria i professional de formació en les Arts del Circ.

Artistes: Lucas Cantero, Marc Hidalgo, Xavier Guillaume, Fabrizio Adamo, Alba Ramió i Cèlia Marc // Ulls externs dels números: Quim Giron, Marta Torrens, Griselda Juncà i Tomeu Amer // Ull extern creació: Anne Morin, Tere Celis

cargols-trapezistes

Leave a Reply