– Concert de l’OBC – Gala de presentaci贸 temporada 2016/2017 (馃悓馃悓馃悓) 11/04/2016

Gala presentacio temporada OBC - 1

Aquest passat diumenge al mat铆, hem pogut assistir a la Gala de presentaci贸 de la pr貌xima temporada, dels concerts de l’Orquestra Simf貌nica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Nova temporada de l-OBC

La聽presentaci贸 aquest cop ha estat en format concert i creiem que ha estat una idea forca encertada, perqu猫 ens ha perm猫s con猫ixer la nova聽programaci贸 escoltant petits exemples del que podrem escoltar a partir del mes d’octubre.

Aquesta presentaci贸 amb diapositives necessita JavaScript.

La gala ha estat oberta exclusivament als abonats, que aquesta temporada passada han arribat als 7.000, una xifra realment encoratjadora per la OBC. El director titular no ha estat present, cosa forca habitual en ell i que no acabem d’entendre gaire, malgrat que ens han projectat un v铆deo amb la seva salutaci贸 personal, incloent-hi unes paraules en catal脿.

La presentaci贸 ha estat efectuada pels actors S铆lvia Bel i Pep Munne, que en tot moment han estat recolzats per v铆deo projeccions que donaven entrada als petits tasts de les m煤siques dels compositors que podrem escoltar la temporada vinent.

Ha estat un popurri forca extens, amb molts fragments de composicions musicals, que ha tingut una duraci贸 de gaireb茅 dues hores.

Gala presentacio temporada OBC 1 - 1

Ja fa m茅s de 40 anys que seguim a la nostra orquestra, perqu猫 ja 茅rem abonats en els anys 70, quan l’orquestra tenia la seva seu al Palau de la M煤sica. La temporada vinent, evidentment tornarem a renovar els nostres abonaments.

Director: 聽Andr茅s Salado
Solistes:聽Marc Heredia, piano //聽Carles Marig贸, piano //聽Joel Bardolet, viol铆 //聽Giovanni Fabris, viol铆 //聽Jos茅 Mor, violoncel //聽Christian Farroni, flauta //聽Magdalena Barrera, arpa
Presentadors:聽S铆lvia Bel i聽Pep Munn茅
Cors:聽Cor de Cambra de Granollers –聽Coral Cantiga
Orquestra Simf貌nica de Barcelona i Nacional de Catalunya

Cargol i l'orquestra

Deixa un comentari