– Concert teatralitzat – NAUFRAGS – Deu de Veu (🐌🐌+ 🐚) – Teatre Nacional de Catalunya – Sala Gran – 09/04/2016

Aquest dissabte passat va ser l’últim concert del cor DEUDEVEU (a darrera hora, va haver-hi un segon concert l’endemà)… aquell cor que va triomfar fa tres anys al programa/concurs “Oh Happy Day” guanyant la primera edició.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Malgrat que alguna vegada havíem seguit aquest programa per TV3, no és pas un tema que ens apassioni gaire, encara que reconeixem que s’ho han treballat molt i ho han fet força bé, durant aquests tres anys de la seva existència i si mes no, han tingut un gran ressò entre una bona part del públic de Catalunya.

Al llarg d’aquest concert teatralitzat, mitjançant unes projeccions ens han explicat que ara és el moment d’emprendre el vol en solitari i que el grup es reinventi amb nous integrants i amb nous projectes.

Vàrem poder escoltar més d’una dotzena de les cançons més importants que ha versionat durant aquests anys, les que han enregistrat en els seus dos CD editats, Junts i Nàufrags.

Una festa entranyable de comiat en la que hem pogut participar; malgrat que de ben segur no haguéssim comprat les entrades i que aquest concert entrava dins del nostre abonament del TNC, no ens penedim pas, ja que ens ha agradat ser-hi. Hem pogut gaudir d’una excel·lent posada en escena dirigida per Daniel Anglès i sobretot de les veus dels components de Deudeveu i de les seves coreografies (algunes excel·lents, … com la de les llanternes).

DEUDEVEU - Comiat al TNC - 2

Per altra banda, volem comentar que no entenem pas, perquè han hagut d’actuar amb micros de mà i no amb els micròfons més actuals que s’integren al cap de cada component i a més a més els fan invisibles; segurament el so hauria millorat força i els seus moviments coreogràfics haurien estat més lliures.

Ens ha emocionat, com de costum, les paraules de Gerard Ibáñez (el seu director), unes paraules molt sentides i emotives que ens han arribat a posar la pell de gallina.

Des d’aquest petit racó, els desitgem molta sort en la seva carrera professional, segurament molts d’ells en solitari, al llarg dels pròxims anys.

DEUDEVEU - Comiat al TNC - 4

Direcció escènica: Daniel Anglès
Direcció musical: Gerard Ibáñez
Amb: DEUDEVEUMarc Andurell – Laura Daza – Marc Gómez – Noelia Gómez – Carol González – Oriol Guillem – Sara López – Gemma Mateo – Anibal Miranda – Esther Rasal – Berta Roselló – Zuhaitz San Buenaventura – Toni Solé
Producció: Deudeveu
Cor de Cargols

Cor de Cargols

Deixa un comentari